Min weekend...

Hvordan får du motivationen?

Jeg bliver ofte stille følgende spørgsmål:

 “Hvor får du motivationen fra?”
“Hvordan bevarer du motivationen?”
“Hvordan får du tid til at træne?”

Men desværre er det sådan at der ikke er en facit liste på hvordan man får/opnår motivation. Det er ikke noget rigtig eller forkert, det hele afhænger af en selv og ens vilje.

Hvis det var så simpelt at finde motivation til f.eks. et vægttab, så ville alle jo gøre det. Men for mig at se er det noget man skal arbejde med selv. Man kan selvfølgelig altid blive inspireret og motiveret af andre, som f.eks. på de sociale medier. Men kampen for at finde motivation samt opretholde den, mener jeg ligger hos en selv.

Samtidig tror jeg også at motivation er midlertidigt. Du kan nogle gange være TOP motiveret i perioder, men i andre perioder fungere det bare ikke og det er okay. Alle flyver ikke rundt på lyserøde skyer hele tiden, og hvis de siger det, så lyver de. Livet går op og ned og det kommer man simpelthen ikke udenom.

Min motivation går også op og ned. Lige i øjeblikket er jeg top motiveret og jeg har lysten til at kæmpe for at smide nogle kilo. Men det kan jeg godt nok love jer for at jeg ikke havde da jeg havde lungebetændelse f.eks. der var den ikke eksisterende. Eller hvis der sker meget omkring mit i hverdagen med personlige ting, så har jeg heller ikke overskud eller motivation.

Sådan synes jeg det er med motivation og overskud til et vægttab. Det går op og ned, og det er ok. Det vigtigste er at du gør det FOR dig! Og så må det tage den tid det tager.

Ryger du så ned i en dårlig periode, så lad være med at slå dig selv i hovedet over det – men fokuser på hvad du kan gøre bedre fremadrettet. Accepter at du ikke altid er top motiveret og giv den gas når du så er det. Det vil gå op og ned, men så længe du tror på dig selv, kan intet slå dig ud.

Som Nelson Mandela sagde:

“Do not judge me by my successes, judge me by how many times I fell down and got back up again.”

 

Så længe du tror på dig selv, er alt andet lige meget! Du kan godt!

DSC_0294

1 kommentar

  • Helle

    Du er da for sej 💪🏼 kender det selv alt for godt 😛 Det er ikke et svaghedstegn : Det er blot fordi vi er mennesker 😘 Tak for at jeg må følge med

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend...