Nu går turen hjem ad..

Hvor meget har jeg taget på efter min ferie?

Svaret er: JEG VED DET IKKE OG JEG VIL HELLER IKKE VIDE DET! :)

Jeg tænkte lidt over det på min ferie: “uh, skal jeg veje mig når jeg kommer hjem? Bare så jeg ved om jeg har taget på..”

Men jeg kom frem til at hvorfor skulle jeg dog det? Skal det afgøre om jeg har haft en god eller dårlig ferie – fandeme nej.. :)

Jeg har spist hvad jeg har lyst til på ferien og jeg har nydt det. Jeg er kommet hjem med en helt fornyet energi. Jeg kan mærke jeg virkelig har fået koblet af, slappet og suget energi til mig. Min motivation er høj og jeg er fuldstændig klar til at sparke røv.

Men jeg tog et valg – jeg kan alligevel ikke bruge det tal til en fløjtende fis. Måske har jeg taget 5 kg på, eller måske har jeg tabt 3 kg – men jeg har ikke behov for at vide det.
Tænk hvis jeg stillede mig på vægten og havde taget 5 kg på – så ville jeg jo blive pisse ked af det. Men for hvilken grund? Jeg har jo haft en fantastisk ferie og det skal den vægt simpelthen ikke ødelægge, jeg gider ikke lade vægten have magten over mig mere! :)

Så derfor.. Jeg aner ikke hvad jeg vejer og jeg gider heller ikke vide det. Mit største fokus nu er ikke vægttab og hvad jeg vejer, men at jeg har det godt. Og ved i hvad?

Jeg har det freaking fucking fantastisk! <3 :)

Jeg har rykket mig SÅ meget mentalt og det kan jeg virkelig takke min coach Cecilie Lind for, dejligt at mærke mit hoved følger med! :)

Nu vil jeg slappe af resten af dagen, og i må have en dejlig dag! <3

“A happy face is a beautiful face <3”

2015-08-18 19.12.582015-08-18 19.13.51 2015-08-18 19.17.32

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu går turen hjem ad..