Historien om vores brud - del 1

Hvor meget har du tabt dig?

Dette indlæg kommer faktisk som en ide fra en følger der lagde en sød kommentar på nedenstående billede. Hun var faktisk nysgerrig på hvor meget jeg havde tabt mig, fordi hun havde en ide om jeg måske slet ikke havde tabt så meget som det ligner. Det er der måske noget om…

mig

Der er 5 år i mellem billederne og en verden til forskel. Jeg er blevet en helt anden Mette, men en jeg er pisse stolt af at være. Jeg er blevet stærkt mentalt og jeg er glad for den jeg er og hvordan jeg ser ud. Men jeg har selvfølgelig også dage hvor det hele er noget bæh lort ;) Men hovedsageligt har jeg fået det så godt indeni og jeg tror det er sket fordi jeg er ved at finde mig selv igen og finde ud af hvem jeg reelt er.

Nå, men for at vende tilbage til indlægget’s pointe.  Den søde følger skrev således:  “Jeg har lyst til at tro at du måske slet ikke har tabt dig så meget som det ligner, da det er tydeligt at se at du har fået opbygget en del muskler, hvis man ser på det ældre billeder .”

Jeg aner faktisk ikke hvad jeg reelt vejede på før billedet, men jeg har en ide om det. Så faktisk vil jeg gætte på der “kun” er 15 kg forskel på billederne. Min krop har ændret sig meget efter jeg startede markant op på styrketræningen med Kevin. 

Jeg har fået meget mere muskelmasse og det har formet min krop. Jeg har fået en større mås (Det er jeg jævnt glad for)… Men derudover er jeg også blevet stærkere.

Så ja, der er egentlig nok kun omkring de 15 kg til forskel på billederne. Men en helt ny krop til forskel som er blevet meget stærkere!

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om vores brud - del 1