Ting jeg elsker ved julen

Hvilken blogger er jeg egentlig?

I september skiftede jeg navn på bloggen, jeg gik fra at være Getfitinspiration til at være LifebyMette, et skift jeg har været glad for lige siden.

Jeg følte mig kvalt af hele fitness bølgen, og følte ikke længere jeg kunne leve op til at være en fitness blogger og det var egentlig heller ikke det jeg havde lyst til at være mere. I stedet blev jeg til en livsstilssblogger der også kan skrive om fitness hvis jeg har lyst men ligeledes alt andet jeg har lyst til at skrive om. Jeg føler ikke længere jeg har den begrænsning på mig mere og det er fantastisk!

Jeg ved godt mange af jer nok stadig føler med på grund af fitness/vægttabs delen – men der hvor jeg er i mit liv pt. fokusere jeg virkelig ikke på at jeg skal tabe mig, for lige pt. har jeg for mange ting omkring mig der gør jeg ikke kan fokusere på det eller har overskud til det og det er OK!

Jeg har fået kommentarer som: “Nu kan du ikke tabe dig/har taget på, så prøver du bare at vise det er ok at være tyk. Er det ikke lidt sølle istedet for bare at sige du ikke vil tabe dig?” – dog sagt på lidt forskellige måder – men det var budskabet bag disse kommentarer.

Jeg har nævnt flere gange at det ikke har noget som helst at gøre med det, så det gider jeg ikke bruge mere tid på i dette indlæg (Læs evt. HER hvis du vil se min holdning til dette)..

Men jeg vil gerne tabe mig, fordi det ville være godt for mig. Men jeg gider ikke være vægttabs bloggeren, jeg gider ikke have det er vægttabet der definere MIG – jeg er METTE, jeg er så meget mere end vægttab, fitness, træning og sund mad. Jeg gider ikke puttes i den boks. Så jeg vil aldrig blive den blogger jeg var engang, hvor det var det eneste der fyldte på bloggen, for jeg har udviklet mig og er ikke længere der i mit liv.

For mig vil jeg ikke længere kun inspirere til vægttab og træning – for det der er blevet vigtigt for mig at at inspirere hovedsageligt piger til at få det bedre med sig selv. Jeg ser så mange piger være kede af deres udseende og det gør ondt på mig – så det er blevet langt vigtigere for mig end bare at være “vægttabs blogger”.

Så jeg er egentlig bare mig præcis som jeg er – jeg skriver om de ting jeg har lyst til. Jeg er bosat på Nørrebro, jeg arbejder på kontor, jeg skal tabe mig når jeg har overskud, og jeg twerker – og jeg er glad og ydmyg over du har lyst til at følge med :)

Dette indlæg havde egentlig ikke nogle dybere mening – jeg havde bare brug for at sætte ord på at jeg ikke længere er vægttabs blogger og ikke vil i nogen boks. Jeg vil bare være mig <3 :)

Fra dengang til nu….

image1

 

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg elsker ved julen