Spørgerunde - svar på jeres spørgsmål :)

Hvem er Mette?

Jeg begyndte at få flere og flere spørgsmål som omhandlede mig privat, og flere der gerne ville vide noget personligt om mig og hvem jeg egentlig er.

Jeg spurgte derfor på IG, om det var noget min følgere var interesseret i at læse, og efter overvælende mange ja’er, tænkte jeg at så må jeg hellere lave det indlæg. Dog synes det er lidt vildt at i er interesseret i mig som person, og ikke kun kost og træning. Det gør mig meget glad og er meget ydmyg, tusind tak! I har altså slet ingen ide om hvor glad det gør mig! :) TAK!

Nedenstående tekst er personlig og omhandler mig i form af tekst, og sjove facts, så hvis du ikke gider sådan noget – så skal du nok ikke læse videre nu :)

Nå – men hvem er Mette, uden alt det vægttab, træning, kost og sundhed?

10356625_10202749954963117_1936175587_n

Jeg er opvokset i en lille by som hedder Skibby der ligger imellem Roskilde og Frederikssund (Der er ikke mange der kender den, så du skal ikke være flov hvis du ikke aner hvor det er :b). Der boede jeg sammen med mine dejlige familie, bestående af far, mor og lillebro.  Mine forældre har været sammen siden de var unge teenager, og det synes jeg simpelthen er fantastisk og jeg er meget stolt over at være deres datter. Faktisk er mine forældre de bedste i verden, og det er ikke til diskutere ;)
Hjemme hos mine forældre  bor min/deres lille Chihuahua også, hun hedder Belle og er så dejlig :)

Jeg spillede badmintion i 8 år, og jeg var rigtig glad for det – men efter at have dyrket samme sport i så lang tid, så blev det pludselig kedeligt, og jeg blev ældre og så blev drenge og fester pludselig mere spændende :)

Jeg har også gået til dans i flere år dog på ungdomsskoleniveau, men synes det var en fed måde at røre sig på. Jeg elsker at danse og det gør jeg stadigvæk, danser tit rundt derhjemme når ingen kigger :)

Jeg flyttede til København efter jeg var færdig på HHX, for at læse videre til markedsføringsøkonom. Den færdiggjorde jeg i sommeren 2012, og det var via den uddannelse jeg fandt ud af at HR sagde mig rigtig meget, og jeg søgte derfor elevstillinger, hvor det kun var HR jeg skulle arbejde med. Jeg var så heldig at få et job i en af de største virksomheder i Danmark, og jeg har allerede været her i snart 2 år! Det er lidt vildt! Min elevtid slutter i august, og derefter ved jeg ikke hvad jeg skal. Håber på at kunne få lov at blive, men der er intet som er sikkert.

Min kæreste og jeg, har været sammen i lidt over 2 år, og bor sammen på Nørrebro i en 2 værelses lejlighed :)

Jeg elsker desperate housewives, og er sur over der KUN er lavet 8 sæsoner. Det er simpelthen ALT ALT for lidt ;) Derudover kan jeg godt lide Glee, The vampire Diaries, O.C og mange andre. Jeg var engang mega serienørd, men det er jeg ikke rigtig mere.

Jeg kan ikke lide pandekager og kakao, det gælder så også chokolade is og nutella. Jeg kan virkelig ikke foredrage det!

Jeg er bange for sommerfulge, og ikke så glad for fugle. Jeg har med tiden fundet ud af det generalt er dyr som kan flyve/baske med vingerne. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan sgu bare ikke lide dem!

Min ynglings farve er lyserød, den havde i nok ikke gættet var? ;)

Jeg er for nylig begyndt at gå op i bolig indretning, og er ved at planlægge en masse nye ting der skal ske i lejligheden! :)

Jeg har en drøm om at blive kostvejleder, men jeg svinger lidt imellem hvilken retning jeg gerne vil. HR eller sundhedens verden. Pt. har jeg satset på HR – men man ved aldrig hvad fremtiden bringer!

Jeg går ikke i jeans/cowboy bukser, fordi jeg stadig frygter den fornemmelse man fik i omklædeningsrummene når man ikke kunne få bukserne på, eller man følte maven hang ud over. Det er en af de ting jeg skal arbejde med når jeg får tabt mig lidt mere.

Jeg er 174 cm høj. Jeg ville godt selv være lidt lavere.

Jeg er afhængig af min smartphone, generelt mobiler og det har jeg været siden fik min første! :)

Jeg er bestemt ikke genert, jeg snakker rigtig meget og er utrolig udadvendt. Så kom endelig hen og sig hej hvis du ser mig på gaden eller andre steder! :D

Jeg elsker reality tv! og jeg tør godt indrømme det! :D

Jeg er en følsom pige, og har let til tåre.

Jeg går ikke op i finans, miljø og diverse ting, til gengæld er gossip om kendte, VILDT spændende! :)

Jeg har en tatovering på håndleddet, med 4 hjerter som symbolisere mig og min familie. Den er ikke så pæn mere, men sådan er det.

Jeg kan godt lide McDonalds mad – jeg synes det smager godt! Men spiser det sjældent nu pga min livsstil og det gør mig ikke noget. Det er ikke sådan at jeg savner det :)

Jeg har arbejdet i Telenor som sælger i en af de butikker der lå i Bilka/Føtex – SAVNER DET BESTEMT IKKE! Jeg er ikke sælger typen, men jeg havde nogle dejlige kolleger :)

Jeg er klodset og uheldig, spilder meget. Faktisk når nogle spilder i min familie, siger de eeeej Mette. Det lidt tarveligt faktisk :D

Jeg er en kærlig og sød pige :)

Jeg elsker børn! Og vil gerne selv have børn, men først om nogle år – det er bestemt ikke på tale nu! Nu passer jeg andres i stedet :D

Det var lidt om mig – kunne i lide det? Eller er der noget i vil høre mere om?
Læg meget gerne en kommentar, så jeg kan høre jeres tanker om dette indlæg – er meget nysgerrig :)

God weekend <3

 

14 kommentarer

 • Skønt med sådan et indlæg! Og du er så gudesmuk i den kjole søde!!! :-)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Tusind tak smukke! – du er så sød! Mange tak :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var hyggeligt at lære lidt mere om dig. Har selv læst til markedsføringsøkonom, men har så taget en bachelor i erhvervsøkonomi og en kandidat i virksomhedsudvikling oven i. Skrev faktisk min afhandling indenfor HR i verdens lækreste legetøjsvirksomhed LEGO :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Ej hvor spændende – jeg synes HR er utrolig spændende! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ester

  Hej Mette.

  Super hyggeligt med sådan et indlæg, hvor man kan se, hvem den virkelige Mette er. Du virker som en oprigtig sød og glad pige. :)
  Jeg har fulgt dig i et års tid vil jeg tro, og du er så inspirerende. Jeg elsker at du lægger billeder ud af din krop, selvom du ikke har nået dit mål, og ikke ligner en Victoria Secret model (Ikke dårligt ment, det gør ingen af os jo). Jeg har fulgt mange fitness modeller på instagram, men mange af dem lever jo ikke et normalt liv, og jeg ved godt at min krop aldrig kommer til at ligne deres. Derfor kan jeg godt lide at følge dig, fordi jeg føler at jeg kan relatere til dig og dit liv.
  Jeg kan også godt lide at du skriver om de hårde perioder, så vi andre ved, at det ikke er en dans på roser. Jeg har haft SÅ mange forsøg på at tabe mig, og jeg taber mig tit 2-4 kilo, men jeg mister hurtigt motivationen, og kiloene kommer hurtigt på igen. Jeg er så IGEN startet på et vægttabnu, og denne gang håber jeg virkelig at jeg kan bevare motivationen.

  Jeg har tit savnet nogle flere indlæg på bloggen, men jeg forstår godt at du har travlt med job, træning, kæreste og så videre. Jeg har været lidt mere interesseret efter at jeg begyndte at følge dig på instagram, da du er lidt mere på dér.

  Hvad er egentlig dit mål? Og hvor meget har du tabt dig? Man kan virkelig se stor forskel på før og efter billederne. :)

  Jeg ønsker dig al held og lykke, og keep up the good work! Du er nået så langt, og du skal nok nå tit mål snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Tusind tusind tak for din søde kommentar, og jeg tager det ikke som noget dårligt det med Victoria Secret ;) Er rigtig glad for du kan relatere til mig, og du føler jeg er ærlig. Det betyder RIGTIG meget og er jeg utrolig glad for! Tusind tak <3

   Jeg ved godt der har manglet indlæg, men det har været pga den dårlige periode jeg var inde i. Jeg havde simpelthen ikke overskud til at blogge og være på. Men mit overskud er på vej tilbage, og er også derfor jeg er begyndt igen! :)

   Mit mål er stadig at tabe mig 25-30 kg i alt – jeg ved ikke hvor meget jeg er på nu, pga. den dårlige periode. Men jeg starter på noget nyt i morgen, så det glæder jeg mig til at fortælle om!

   Og tak for din støtte og søde ord – tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et godt indlæg!
  Det er så fedt at læse noget så personligt når man følger dig.
  Det giver et rigtig godt indblik i, hvem du er som person.
  At det lige præcis ikke kun er kost og træning.

  Jeg synes f.eks. det er rigtig spændende at læse om hvad du laver til dagligt, med hensyn til arbejde.
  Og synes det er spændende at din livsstil giver dig så meget, at du faktisk er begyndt at overveje om du vil en anden vej, uddannelses mæssigt :)

  Tak for et rigtig godt indlæg, det giver bestemt rigtig meget, når man frem over skal læse dine indlæg :)

  Hilsen
  Simone
  http://www.simonehenning.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Tusind tak Simone, det er jeg rigtig rigtig glad for at høre. JEg vil gerne gøre min blog personlig og give mine skønne læsere et indblik i hvem jeg er som person, så jeg er glad for det giver dig noget.

   Tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det er vildt hyggeligt at vide mere om dig, det synes jeg er superspaendende. Jeg kan ikke finde ud af om det bare er ret overfladisk af mig at savne det, men havde du ikke paa et tidspunkt en oversigt over hvad du havde tabt dig og hvornaar du skulle til vejning osv.? Personligt kan jeg godt forstaa hvorfor du har fjernet den, naar du ikke synes det gaar saa godt, men jeg savner den faktisk. Det var saa cool at kunne foelge med i, saa hvis du paa et tidspunkt vil laegge det op igen, er jeg sikker pa at der er mange der synes det ville vaere spaendende :-).
  Kh. Maja
  PS: du er saa fin i den kjole altsaa!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Jo det havde jeg da jeg bloggede på blogspot.dk, men jeg tog den ikke med over da jeg rykkede til myfitlife.dk, da jeg ikke troede nogle fulgte med der – Men det kan da være jeg skal finde den frem igen! :D
   Se om jeg kan finde den gamle frem, og så lave en ny med det nye projekt jeg starter :)

   Og tak for de søde ord! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicky S

  TAK for et fedt indlæg, jeg elsker det.
  Du er vildt inspirerende, og man føler jo lidt, at man kender dig efterhånden.
  Så det er fedt at få lidt facts på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Er jeg rigtig glad for at høre – tusind tak <3 :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja

  Skønt indlæg og rigtig rart at lære dig lidt bedre at kende.
  Du virker seriøst som den sødeste pige – sådan en man gerne vil være veninder med! ;)

  Kh Nastassja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Ej en sød kommentar – det er jeg virkelig glad for at høre. Sikke et kompliment da :)
   TAK! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgerunde - svar på jeres spørgsmål :)