Madplan - uge 42

Hvad kan i anbefale?

Jeg er virkelig dårlig til at bruge body lotion, altså som i jeg faktisk overhovedet ikke bruger det. Jeg bruger det kun når jeg er på ferie for at undgå at skalle.

Men altså jeg vil rigtig gerne i gang med at smøre mig ind i en god creme efter badet, for jeg synes virkelig jeg har tørre ben, og også især her til vinter, så er det bare rart at huden er godt fugtet :)

Men jeg ved ikke hvad der er godt, så her tænker jeg måske at i kan hjælpe mig?  Jeg har nemlig følgende krav:

 • Den skal tørre HURTIGT ind i huden. Jeg gider simpelthen ikke rende rundt og være fedtet (så de der smør ting fra The Bodyshop er fuldstændig udelukket) – jeg duer virkelig ikke til at det fedter, jeg hader fornemmelsen :)
 • Den skal være til at betale, gider ikke betale dyre domme for body lotion
 • Den må gerne dufte godt
 • Ikke indeholde for mange af de der ting der ikke er så sunde (Jeg har ikke forstand på de fancy navne for alt det der)

Har i skønne læsere nogle, i kan anbefale mig?

haand-creme

Billedet er herfra. 

   

8 kommentarer

 • Cecilie

  Min favorit er Dermas body lotion. Jeg gider netop heller ikke fede cremer! Et tip til den meget tørre hud er, at undlade at tørre dig med håndklæde efter bad, men i stedet lufttørre og så smøre lotion på hele kroppen og lade det trænge ind mens du fx tager makeup på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg bruger og har brugt Biotherm citrus lotion. Den er flydende og trænger hurtigt ind. Den er tit på tilbud og er drøj. Jeg bruger den hver dag og har nok til 4 mdr i en flaske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alice

   Jeg bruger også alt for sjældent body lotion, men lige netop Biotherms lotion med citrus-duft er altså helt fantastisk! Jeg er enig med Anja i, at den trænger hurtigt ind og er rigtig drøj – og så dufter den altså skønt af citrus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Nu er jeg jo lidt ældre end du er, så måske vi ikke helt har samme smag, men jeg gider heller ikke de der fedtede cremer. Til gengæld er jeg glad for Matas´ cremer f.eks deres bodylotion med granatæble, men de fåes også med andre dufte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A

  HTH. Den er billig. Trænger hurtigt ind. Jeg køber min i Netto. Jeg er en total creme snob, og denne her er altså god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg bruger den fra raunsborg den er virkelig lækker og koster kun 120 kr i Matas og så indeholder den kun gode ting og kan bruges mod en masse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg bruger helt almindelig økologisk kokosolie eller mandelolie det fedter hvis man bruger for meget, men er helt fantastisk – hvis du som jeg har mega tørre skinneben ☺️…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Bodyshop har en rigtig god creme, som faktisk ikk er en creme, men en balsam. Jeg har det præcis på samme måde som dig med at det skal tørre hurtigt ind – og det gør den her!
  Den er med green tea og duften derfra og koster 135 kr! Den er langtidsholdbar da man ikke skal bruge ret meget ! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan - uge 42