Hvordan gik tæl skridt kampagnen?

Hvad har pigerne fået ud af kampagnen?

Jeg skrev i det forrige indlæg hvordan det gik med tæl skridt kampagnen, men også hvad jeg havde fået ud af det.

Men til jer som har læst med har jeg også nævnt min tæl skridt gruppe. Jeg var nemlig ikke alene. Jeg havde de skønneste piger med på mit hold, og til dette havde jeg oprettet en facebook gruppe! Og den gruppe er guld værd – vi motivere og støtter hinanden! Det er så fantastisk :)

Men nu vil jeg give ordet videre til pigerne og lade dem fortælle om kampagnen :)

Katja:
Jeg meldte mig til kampagnen da jeg var gået helt i stå med min træning da jeg kunne mærke jeg begyndte at være stresset pga arbejde og personlige ting. Og min trænings veninde var gået ligeså meget i stå så der var ikke nogen hjælp at hente. Men jeg følte jeg var klar til at komme igang igen.. Men jeg vidste også at jeg ikke ville kunne begynde at træne 5 gange om ugen. Det handlede om at jeg bare skulle begynde at bevæge mig noget mere.
Skridttælleren, den interne konkurrence men ikke mindst alle de andres opbakning fik mig igang! Det er det bedste der er sket nogensinde.. Jeg er i løbet af de tre uger blevet mere og mere motiveret! Jeg blev klar over hvor meget jeg brugte bilen og begyndte at gå når jeg skulle nogen steder.
Jeg savner ligefrem at træne de 2 dage jeg har træningsfri. Jeg tabte mig 5 kilo i januar og er oppe på 5x træning om ugen. Jeg kan mærke at jeg psykisk er nået til et punkt hvor “nu skal det være”
Jeg ved at jeg ikke var nået hertil hvis det ikke havde været for denne gruppe :-*

Liv:
Jeg har helt klart fået det ud af det, at jeg har indset at jeg gik alt for lidt før ;) pinligt, at indrømme men jeg tror maks jeg var oppe på 5000 skridt om dagen før kampagnen. Det har vist mig at det faktisk ikke er så svært at nå de 10000 skridt om dagen, det handler om de små valg man træffer hver dag, istedet for at tage bussen et par stop er jeg begyndt, at gå. Fx besøger jeg tit min mormor og hvis det ikke regner er jeg begyndt at gå hjem fra hende. Det giver 10000 skridt, mere skal der ikke til desværre har det ikke virket på mig i forhold til, at komme igang med at træne. Motivationen er der, idet jeg lever rigtig sundt, men jeg hader fitness centre og den følelse jeg har når jeg er der. Det kan en tæl skridt kampagne desværre ikke ændre, men det er også det eneste der ikke går godt ;)

Karoline:
Jeg tilmeldte mig for at få en sundere hverdag. Det hjalp mig rigtig meget og jeg kom over de 10.000 skridt alle dagene i kampagnen. Det har været en god kampagne og pigerne jeg var i gruppe med, har været så søde og opbakkende. Og jeg føler at jeg har kendt pigerne altid selvom jeg ikke har mødt dem.
Det var meget motiverende og at gå er blevet et pusterum for mig, og jeg bliver rolig og afslappende efter en gåtur. Det har været så fedt, og jeg tæller stadig skridt sammen med nogle af pigerne fra gruppen. ;)

Og Katja tilføjer:  Ja det er mærkeligt at vi aldrig har set hinanden men føler os så tætte! Jeg har delt ting som jeg ikke engang deler med mine nærmeste veninder :-*

Henriette:
Det har været en øjnåbner for mig til at se på mit daglige motion. Jeg har fået lyst til at tá de små omveje når jeg er ude.
Også har det været med til at kickstarte og holde motivationen oppe i kampen mod kilderne.
Det er dejlig at komme ud og få tømt hovedet.

Mie:
Jeg tilmeldte mig for at få en god start på året, jeg havde kæmpet længe med overvægt og da jeg er gravid igen kunne jeg ikke gå amok med fitness så havde brug for motivation til at få rørt mig på en rolig måde, så tænkte det ville være perfekt at gå masser af ture
Lige så snart skridt tælleren ankom blev jeg mega motiveret af at bruge den og det at vi har det fedeste fællesskab i gruppen gav mig endnu mere blod på tanden.
Jeg er pt 4 mdr henne og har Intet taget på endnu, og det kan jeg takke skridt tælleren og gruppen her, for har derimod tabt mig næsten to kilo§
Sammen med 3 andre af tøserne fører jeg stadigvæk statistik og små interne “konkurrencer” med skridttælleren på trods af kampagnen er sluttet, og det holder virkelig min motivation oppe :D

Natacha:
Jeg tilmeldte mig, da jeg altid har haft enormt svært ved at få lettet røven.. Jeg er enormt mageligt anlagt, og jeg synes det er en kamp at skulle ud at gå, selvom jeg elsker det, når jeg er afsted.
Jeg har en søn, der på daværende tidspunkt var 6 mdr gammel, og de sidste kilo ud af de 21, jeg tog på i graviditeten, sad desværre rigtig godt fast.
Jeg vidste, at var det at nå 10000 skridt 11 ud af 21 dage noget, jeg bare lovede mig selv, ville jeg finde et hav af dårlige undskyldninger for, hvorfor jeg ikke fik det gjort. Men hvis der stod et hold – hvis der var nogen, der regnede med mig, så vidste jeg, at jeg ville have nemmere ved at levere varen.

I løbet af kampagnen gik det op for mig, hvor stille, jeg egentlig sidder i løbet af en dag med mindre, jeg virkelig gør noget aktivt for at komme ud at røre mig.
Og så har jeg – helt i tråd med diverse klicheer – lært, hvilken dejlig ro, man får i hovedet, når man er ude at gå. God musik i ørerne og så bare derudaf.

Jeg har været super glad for at være en del af kampagnen!


 

Det er så dejligt at læse og jeg er helt enig med pigerne, frisk luft gør virkelig godt efter en lang dag på kontoret. Det vil jeg virkelig prøve at huske :)

Hvad gør du for at få dig rørt i en travl hverdag?

lib

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan gik tæl skridt kampagnen?