Lækre ure!

Hvad er min plan?

Ja, som i nok har fundet ud af, så er jeg ved årets start, begyndt forfra på min vægt. Jeg vil ikke kalde det et nytårsforsæt – men derimod en livsstil ændring, og et ønske om at tabe alle de kilo jeg har for meget i løbet af året.

Jeg startede sådan “rigtigt” i fredags – og kosten siden da er bare gået super, ligeledes med træningen faktisk. Det er skønt!

Jamen hvad gør du så Mette? :)

Jamen det har handlet om jeg skal have styr på tingene, altså med hensyn til kost, og træningen. Der er derfor nogle vaner jeg skal have indgroet igen, og derfor har jeg sat mig ned og lavet en plan for kost, vejning og træning – og dem vil jeg fortælle lidt om nu:

MAD:

Jeg vil følge min kostplan fra min diætist / Diætist-enheden som søde Line har udarbejdet til mig. Den indeholder 1600 kalorier og 5-6 måltider om dagen. Det er lidt en omvæltning at skulle til at spise SÅ mange gange igen, især at huske mine mellemmåltider – det har jeg været god til at glemme (og glemte det selvfølgelig også i dag, selvom de var købt ind. dumme Mette)

Men hovedsagligt vil min fokus ligge på at følge min kostplan, så godt som muligt. Det betyder ikke at jeg skal sulte – tværtimod, det giver en masse muligheder for lækker og sund mad! Vi er allerede gået på inspirationsjagt mig og kæresten :)

Ligeledes har vi lavet madplan for 2 uger af gangen, det er for at sikre at vi ikke falder i og at der er planlagt. Så køber vi stort ind til det i løbet af ugen, og så har vi et propfyldt køleskab med en masse lækre og sunde ting :)

VEJNING:

Jeg har ligeledes aftalt med min diætist at jeg kun bliver vejet 1 gang om måneden, og det bliver hos hende. Det vil sige at vægten herhjemme er fjernet – så jeg har ingen mulighed for at finde ud af det. Jeg skal nok nå og blive nysgerrig – men sådan er det.

Derudover har jeg taget før billeder, og målt mig over hele kroppen som en motivation jeg forhåbentlig kan bruge når jeg begynder og tabe kilo.

Men dvs. jeg ved først om jeg har tabt mig d. 7. februar – der er lang tid til :O

TRÆNING:

Jeg forsætter med skønne Cecilie som min træner – jeg er helt sikker og tryg i hendes hænder, og jeg tror på at hun nok skal hjælpe mig i mål!

Planen er jeg skal træne 4 gange om ugen – og mig og hende, skal træne sammen 1 gang om ugen! Det bliver hårdt, men er sikker på det er hårdt og effektivt og kan hjælpe mig meget!

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med Cecilie, vi starter i næste uge, så lige nu træner jeg bare selv :)

Både Line og Cecilie, har sagt at 2015 bliver mit år, så det håber jeg virkelig! Jeg er bare så nervøs for jeg kommer op til min vejning og bliver skuffet, for det er jeg blevet SÅ mange gange det sidste år.. Jeg håber jeg gør det rigtigt – så jeg kan blive stolt og glad over min krop :)

Men kender i det, man kan bare ikke undgå og føle sig usikker og at man ikke har styr på det, når det er gået så galt som sidste år?

Men det var lidt om min plan! Jeg glæder mig til at se resultater!

Kærlighed herfra! <3

 photo 2014-11-12111704_zps77de3d31.jpg

 

15 kommentarer

 • Lina

  Kender godt følelsen af at man ikke stoler på sig selv. Om man nu overholder den aftale man har med sig selv. Hvilket jo egentlig er rigtig langt ude, for er jo 100% op til en selv om man er slank og fit eller halvfed og slatten! Alligevel vælger vi gang på gang det usunde som foruden jo at være usundt for helbredet osv også gør en ked, da man jo mister selvtilliden ved ikke at se ud som man ønsker og ikke mindst følelsen af at føle sig som en fiasko -ja hvis man ikke kan stole på sig selv, hvem så?
  Nå men i hvert fald tror jeg også nok du skal få et godt år med et stort vægttab. Du skal bare ikke svigte dig selv! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh præcis! Det er nemlig lige de tanker jeg har gået med. Hvorfor er det “vigtigere” at få usund og lækker mad, som intet gør for dig? Men so far, har jeg ikke trangen – det er skønt! :)

   Tak for de ord – dem vil jeg tage med mig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber virkelig det lykkes dig! :D Vi er så mange der hepper på dig ^^

  – Christine // http://www.sephei.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Mette. Jeg er selv igang med et vægttab hvor der er laaang vej igen, og jeg havde før jul tabt 12 kg indtil videre, og har endnu ikke været på vægten, da jeg frygter hvad tallet er. Men du giver mig mod på at gøre det, pga. din evne til ikke at lade dig slå helt ud af en periode uden – på vægten. Du får mig til at se at det er okay, at tage et par skridt tilbage, men så løbe fremad igen.

  Håber al det bedste for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hepper med fra sidelinjen, Mette! Du er en sej og stærk pige, så jeg tror på dig :)

  Jeg har også selv besluttet, at jeg her i år 2015 skal passe bedre på min krop. Den skal være sund – både ved hjælp af kost og motion. Så jeg vil lade mig inspirere og motivere af dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg håber det bedste for dig, og jeg ved, at du kan! Det har du jo også bevist før, og selvom der selvfølgelig er sket meget i dit liv siden, er jeg sikker på, at du godt kan finde frem til dine gode vaner igen.
  Må jeg spørge om noget? – Hvor meget er det, du har taget på, og hvor meget vil du gerne tabe alt i alt?
  Skal din kæreste også tabe sig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh er rigtig glad for at høre du tror på mig – tak for det <3

   Jamen jeg har taget det hele på igen, så omkring 16 kg :( – vil gerne tabe mig 25-30 kg, og ja min kæreste vil også gerne tabe sig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er sikker på at 2015 bliver dit år! Jeg har læst med på sidelinien i 1.5 år nu og synes virkelig din motivation og engagement skinner tydeligt igennem!

  Jeg hepper på dig!

  Hilsen Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej søde du
  Undskyld jeg skriver her lidt provokerende – men hvor træls at du skal til at tælle kalorier.
  Har du prøvet LCHF? Jeg har været på det i solidaritet med min kæreste, og han smed 10 kg på ingen tid – med bacon og fløde HVER dag.
  Personligt tror jeg ikke ur-mennesket gik og snakkede gulerødder hver 3. time – men fred være med det.
  Bare et tip til dig, hvis du vil slippe for at være nervøs for ikke at have tabt dig, som du skriver.
  Hende der har Madbanditten er super god formidler af LCHF-principperne.
  Held og lykke
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre ure!