Status - jeg er ved at finde mig selv..

Hvad der er sket i mit siden jeg blev single…

HEJ! Ja jeg lever stadig – men jeg er bare ikke særlig aktiv på mine sociale medier for tiden. Det er der som sådan nok flere grunde til, men den primære er altså som jeg skrev i mit tidligere indlæg at jeg er i gang med at finde mig selv igen.

I den forbindelse er jeg bare ikke super optaget af mine sociale medier, og som jeg har nævnt flere gange så laver jeg bare ikke indlæg for at smide noget ud. Det skal være personligt for mig og når jeg så ikke har noget på hjertet, så vil jeg ikke tvinge noget ud. Jeg blogger af lyst og glæde, og ikke fordi der skal være indlæg hver dag!

Når det så er sagt, så har jeg en masse ting jeg skal have ud omkring det at blive single, blive for længe i et forhold der ikke er rigtigt for en, og alle de ting der medfører. De ting skal nedskrives for jeg tror det er terapeutisk for mig at få det ud, men jeg skal også være klar i hovedet til det :)

Og jeg har faktisk også tabt mig, meget endda. Men jeg har ikke lyst til at dele med jer endnu, fordi jeg virkelig kan mærke jeg gør det for mig selv og det er der mit fokus ligger – så når jeg er klar til at dele det med jer så kommer det! :)

Men altså – jeg har det rigtig rigtig godt og det er dejligt at mærke og så er der jo sket nogen ting siden jeg er blevet single, så lad os lige opsummere dem, så i ved hvad der foregår i mit liv ;)

Hvad der er sket i mit liv siden jeg blev single…

  • Jeg har fået Tinder og hold da kæft det var sjovt da jeg fik mit første match. Jeg var jo sidst single da jeg var 20 år. Så det her var altså en HELT ny verden! BTW, så kan jeg give jer lidt insider viden og fortælle jer at det var Fie der lokkede mig til at oprette Tinder efter 3,5 uge som single – Dårlig indflydelse siger jeg jer ;)
  • Jeg har været på Tinder dates. Generelt gode oplevelser og søde fyre – men dog også nogle der slet ikke har noget filter eller situationsfornemmelse omkring dem selv!
  • Mit alkohol forbrug er steget gevaldigt. I sidste uge drak jeg mig fuld i Rosé på en torsdag – blamer stadig min ven for det!
  • Jeg har fået utrolig travlt og er sjældent hjemme
  • Jeg har fået 2 awards på mit arbejde for alt det jeg har gjort for virksomheden, og jeg fik tårer i øjnene hver gang det blev annonceret!
  • Twerket til distortion – uden jeg egentlig kan huske det.
  • Haft det fantastisk <3

Lidt billeder fra den seneste tid..

img_7474img_7563img_7559img_7475-2img_7686img_6998

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status - jeg er ved at finde mig selv..