Overskud og motivation

Hjemme igen

Heeeej alle sammen!

Så er jeg hjemme igen, har i savnet mig? ;)

Jeg har haft en rigtig dejlig ferie. Jeg har fået slappet fuldstændig af, og bare nydt livet :)
Dog har der været en del chips og is på ferien, men jeg har til gengæld fået trænet en del dernede! :)

P1000500
P1000503
Fra en vand aerobic time :)
Der var rigtig mange gode hold dernede, som jeg var til næsten hverdag. Instruktøren som du kan se på billedet, kørte alle holdene – de hold jeg var til dernede var:
SatsCore – Mave/Ryg træning som i FW i 30 minutter
SatsEnergy – 30 minutters hård cardiotime – Hun kørte den som knaldhård aerobic
Crosstraining – 45 minutters cirkeltræning, det var hårdt!
Der var ikke særlig mange til holdene og den sidste uges tid var der faktisk kun mig og en norsk dame til dem. Derfor virkede hun mere som en personlig træner (hvilket hun også er uddannet som) så det var  mega fedt. Jeg fik finpudset min teknik og hun var rigtig opmærksom og sød.
Derudover sagde hun også at hun kunne se jeg havde rykket mig på bare 2 uger, fra da jeg startede til hendes hold til den sidste træning onsdag. Så det var rigtig fedt at høre :)
Derudover var der vand aerobic hver dag undtagen lørdag – 30 minutter træning i vandet
Jeg var til vand aerobic næsten hver dag, der var faktisk kun 3 dage jeg missede, og 2 af dem var fordi de ikke havde vand aerobic om lørdagen :)
Det var en rigtig god måde at få trænet på, da man bruger sine muskler på en hel anden måde en normalt. Så jeg er bestemt fan.
Jeg fik også trænet lidt styrketræning med håndvægtene der var til rådighed, og så trænede min kæreste og jeg også min egen tabata træning et par gange. Jeg kan love jer for det var hårdt – vi havde det ihvertfald ikke særligt sjovt under træningen ;)
1157507_1409765302569694_57270218_n1
Men der røg også en del usundt ned i form af chips og is – så det skulle forbrændes. Men jeg nød virkelig at træne på min ferie, det var et dejligt break :)
Og som det ser ud i forhold til vægten har ikke rigtig taget på – nu har jeg dog også kun vejet mig på den vi har herhjemme, og den er ikke som hos diætisten, så om tallet er korrekt ved jeg ikke – men jeg har også målt mig med målebåndet og der ligger jeg samme sted som hos diætisten, så det er rart :)
Men her de sidste 2 nætter, har jeg kun fået 10-11 timers søvn tilsammen :(  Natten til torsdag gik vi i seng kl. 1.00 og vågnede 6.15 og kunne ikke sove mere. Mega nederen på vores sidste dag i Alanya.
og så landede vi kl. 2 i nat, og var først i seng klokken 3.30, og jeg vågnede så omkring 9.30 og kunne ikke sove mere, selvom min krop er helt træt og smadret. Jeg føler mig så kvæstet.
Så jeg kan mærke mit energi niveau og blod sukker er ude af kontrol, og det gør så at dagen idag har været usund med burger og pomfritter..
Så på mandag starter hverdagen op igen, og sunde vaner skal igang igen, det bliver nok lidt hårdt de første par dage – men så skal jeg nok stille og roligt komme ind i mine rutiner igen :)
Jer der følger mig på Instagram har nok set jeg har lagt bikini billeder op, og det har jeg simpelthen turde gøre på grund af jeres så søde ord efter mine før og efter billeder, som jeg lagde op tidligere her på bloggen – og ligeledes har jeg modtaget en masse søde komplimenter! Så tusind tak for jeres støtte, jeg er simpelthen så glad for jeres støtte :)
Nu vil jeg ligge lidt billeder ind af mig fra min ferie, fordi jeg virkelig synes jeg ser pæn ud og har fået en flottere krop – så håber i kan lide dem :)
P10006561P10006111 P10002781 P1000372 P1000608
Kan i lide dem? Og se forandringen? :)
   

2 kommentarer

  • Anonymous

    Velkommen hjem først og fremmest – håber den har været god, afslappende og hyggelig. Det lyder i hvert fald sådan :)Jeg synes du skal have så mega meget ros for at du lægger bikini billeder op af dig selv, når nu du er igang med et vægttab. Det er så modigt af dig, og viser også hvor lagt du er kommet i forhold til dit eget selvværd og selvbillede.Dernæst vil jeg bare sige; WOW!!!! Hold da op en flot krop du har fået. Det er altså helt vildt hvad der er sket. Jeg synes det er så sejt at du er kommet så langt med træningen, og når man kigger på billederne før, hvor du var stor, og så på bikini billederne fra din ferie, så er det utroligt at det er den samme person :)Så kæmpe applaus herfra – du har en vildt smuk og flot krop. Er meget misundelig :)Hav en god dag, og fortsæt det gode arbejde. Både med træning og kost, men også med denne fine blog. Mvh, Christina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Christina,tusind tusind TUSIND tak for din besked – jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige udover tak.Det varmer simpelthen så meget, og det motivere mig virkelig til at forsætte.Tak fordi du har givet dig tid til at skrive sådan en dejlig besked – det bliver værdsat – det gør det virkelig! :)Så mange mange tak! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overskud og motivation