Fit til Thailand! :)

Hjælp til forløb

Jeg beklager der har været en smule stille her på bloggen, men jeg har været i gang med at flytte min blog og det er nu sket :)
Jeg er derfor min helt egen chef nu, og det synes jeg på en måde er rart, selvom jeg nød at være en del af mfl.dk  – men ting sker, og jeg er glad for jeg har mødt disse dejlige piger og drenge.

Men nu er bloggen back on track – og jeg glæder mig til at blogge igen på min helt egen platform :) wuhu!

_________

Nå, men jeg er i fuld gang med #getfitinaugust og #fittilthailand, og jeg har fået 2 dygtige mennesker til at hjælpe mig med dette projekt og holde mig i ørerne.

10592507_10203223192473759_1061222080_n

 

Cecilie Lind skal være min træner – og jeg er simpelthen SÅ glad for hun vil hjælpe mig! Jeg har længe set op til Cecilie og elsker hendes fantastiske syn på sundhed, derudover er hun pisse dygtig! Jeg havde min første træning med hende i dag, og HOLD kæft hvor var det hårdt! Det var en træning som bestod af sved, kvalme, rystende ben og en træt Mette, men det var det hele værd og som Cecilie sagde – du skal være FIT TIL THAILAND! :)

Det en helt ny måde for mig at træne på – jeg er vant til pauser mellem sets hvor jeg lige tjekker facebook, IG og sådan hygge hygge, men det er da slut kan jeg godt love for. det var lige på og hårdt og uden pauser. Jeg troede flere gange at jeg ville dø – men det gjorde jeg dog ikke….
Men ja, jeg får mit program af hende i morgen og jeg glæder mig bare SÅDAN til at komme i gang med at træne og blive trænet af hende. Jeg kan mærke motivationen er tilbage, og jeg er oprigtigt glad og taknemlig for at Cecilie vil hjælpe mig! Så det bliver et spændende forløb – glæder mig til at se hvad der sker om 10 uger :)

Diætist-Enheden står for mit forløb med kosten og vejning – jeg går hos Line som er super dygtig, jeg har valgt at gå til diætist, fordi jeg ikke bare vil have en kur hvor jeg hurtigt smider et par kilo og så når jeg stopper så tager jeg det hele på igen, jeg har derfor brug for at arbejde med min psyke og få vendt min tankegang til den sunde livsstil, således at når jeg engang stopper hos både Cecilie og Line at jeg kan blive ved med at have samme indstilling :)
Line er super dygtig og rigtig nem at snakke med, hun giver mig gode værktøjer og formår at få mig til at fokusere på mine fremskridt i stedet for vægten. Derudover er hendes kostplan dejlig nem – det passer ind i min hverdag og det var et vigtigt punkt for mig da jeg ikke gider stå og lave madpakker til dagen efter – alt i alt er jeg glad for at havde fået Line som min diætist, da hun er fantastisk ! :)

2 fantastiske kvinder – som skal hjælpe mig til at blive FIT! Jeg glæder mig sådan, jeg ved det bliver hårdt arbejde! Men om 10 uger er det fucking det hele værd! :)

God weekend!

4 kommentarer

 • C

  Får vi dit træningsprogram at se her på bloggen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette / Getfitinspiration.dk

   Nej det gør i ikke – det er lavet specielt til mig og ud fra mine behov, så det deler jeg ikke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Mette… Hvad koster det at have et forløb hos Cecilie Lind? Er på udkig efter en personlig træner i en periode og det ser ud til at du er rigtig glad for hende..?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit til Thailand! :)