Bryd dine vaner..

Hende jeg følger på Instagram er også hende jeg møder i virkeligheden..

I weekenden var jeg til Twerkshop (en workshop hvor man danser Twerk) i Helsingør, og her havde jeg fornøjelsen af at møde en skøn følger.

Jeg bliver altid SÅ glad når i kommer hen til mig og fortæller i følger med og alle jeres søde ord. Det varmer helt ind til knoglerne. Så hvis du en dag ser mig på gaden og har lyst til at sige hej, så skal du ikke være bange for at komme over til mig. Jeg synes det er skide hyggeligt! :)
Men ja, efter vi er færdige med at danse, snakker jeg igen lidt med min søde følger og her siger hun noget som virkelig virkelig gør mig glad: “Hende jeg følger på Instagram er også hende jeg møder nu – du er lige så skøn i virkeligheden”

OG det er jeg SÅ glad for at høre, for det er nemlig en af de ting der er MEGET vigtige for mig!  Jeg går meget op i at den de følger på Instagram. Facebook eller Snapchat  er hende de også møder på gaden, til dans, i byen eller hvor end du nu ser mig, for jeg er bare mig selv og den jeg er.

Jeg har flere gange mødt bloggere hvis “online liv” jeg har fuldt med i, også når jeg mødte dem i virkeligheden syntes jeg egentlig ikke det var den person der stod foran mig og det var egentlig en lidt fesen fornemmelse?

Men jeg er bare mig selv  100% – jeg gider ikke gøre mig bedre, pænere, eller sjovere. Jeg er bare Mette, præcis som jeg er både online og i virkeligheden.

Så det var SÅ dejligt at høre at min egen personlighed virkelig skinner igennem på bloggen og mine sociale medier, for det er nemlig lige præcis det jeg vil <3

Jeg er mig, præcis som jeg er. Nogle kan lide mig, andre kan ikke – og det er ok! Men det at vide jeg gør en forskel bare ved at være den jeg er, for bare en enkelt person betyder alverden <3

Og husk, kom endelig og sig hej hvis du har lyst! Jeg kan fortælle jeg engang endte med at feste med en følger fordi jeg reddede hende da hun var ved at falde ned ad trappen og da hun så hvem det var råbte hun bare: MEEEEEEETTEEEE! Jeg følger dig! Det endte som en MEGET sjov bytur! ;)

Er der nogle af jer jeg har mødt, så skriv endelig en kommentar :) <3

14962811_1786785088201045_2662382992062540098_n

   

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryd dine vaner..