Når der opstår en mulighed man ikke kan sige nej til..

Hej Maj!

Så nåede vi til maj måned og jeg venter med længsel efter lidt varmere vejr og bedre tider, for min maj måned på trods af det kun er 3. dag af maj i dag, har IKKE lige frem været med mig.

Jeg er møg forkølet og  det tog alvor fat i mandags da jeg vågnede. Så min nye accessories er simpelthen kleenex med balsam for min næse gør SÅ ondt. Men som om det var nok, nej så kan jeg åbenbart heller ikke finde ud af at gå mere, så i går vrikkede jeg da lige om på vej på arbejde. Desværre ikke bare sådan et lille vrid også er det videre i teksten. Nej nej, den hævede fint op på arbejde – så jeg måtte sidde med is på næsten hele dagen og benet op, samtidig med jeg pudsede næse hvert 2. minut – SKØN tirsdag.
Jeg plejer jo  ligeledes at danse om tirsdagen, det blev der heller ikke noget af. Bevares, jeg havde nok godt af at ligge på sofaen for en stund. Men jeg var nu ikke så tilfreds med situationen.

Men når det så er sagt! Så har jeg været heldig – for jeg kunne støtte på den i går uden det gjorde alt for ondt og den er allerede i dag bedre. Så nu tager jeg den med ro i dag + i morgen og så burde jeg stadig kunne træne med Kevin (min nye træner hvis du ikke vidste det) på fredag og være fit for fight til dans igen tirsdag. Det er ihvertfald min plan.

Men altså, hvis vi lige ser bort fra de 2 første skod dage af maj – så har jeg det faktisk rigtig godt. Ingen tvivl om at april har været møg hård. Jeg gik jo som i ved fra min kæreste i starten af april. Og at det gjorde ondt – men lige nu kan jeg ærligt sige at jeg har det bedre end jeg har haft det meget længe og det er virkelig en dejlig følelse og faktisk også overvældende når man har været ked af det så længe.

Så min status som single skræmmer mig faktisk overhovedet ikke mere, tværtimod synes jeg det er rigtig befriende! Hvilket jo også bare viser mig det er det rigtige jeg har gjort. Jeg skal bare være mig nu og gøre præcis hvad jeg har lyst til og det er jeg altså kæmpe fan af.

Men jeg har også nogle dejlige planer allerede i maj måned som blandt andet lyder på:

  • En masse træning med Kevin så jeg kan få smidt nogle kilo og blive smækker lækker!
  •  Forkæle mig selv med en ansigtsbehandling
  • En bytur (måske flere, who knows)
  • Nyt hår hos Niveau – tænker lidt brunette vejen, hvad synes i?
  • En smuttur til Aarhus med fedtfrysning hos Body Cool
  • En fridag hvor jeg bare skal gøre lige hvad jeg har lyst til

Så udover overstående er jeg egentlig klar på hvad maj har at tilbyde mig! untitled

   

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når der opstår en mulighed man ikke kan sige nej til..