De dårlige cirkler/perioder..

MY GUILTY PLEASURES

Nu har i igen muligheden for at lære mig liiidt bedre at kende. Jeg vil nemlig nu åbne op for nogle af mine guilty pleasures.
Det bliver slet ikke noget spændende og ekstraordinært – for let’s face it, I am not that special ;)

Men jeg synes alligevel det er en sjov måde at lære personen bag bloggen at kende, så here it goes:

# 1 – Teen Mom 2

Chelsea, Jeanelle, Kailyn og Leah. Det bliver ikke bedre. Og jeg er så freaked at jeg endda ser det online og venter SPÆNDT på  næste afsnit der kommer. Jeg elsker det. Jeg er en sucker for drama på alle punkter.

# 2 – Promfritter med salatmayonnaise

Ja, der er ikke meget forklaring over det. Jeg elsker bare promfritter med salatmayonnaise!

# 3 – Redbull

Jeg kan ikke lide kaffe, og når jeg er træt om morgen, så er det altså det eneste der virker. Selvom jeg ikke rigtig synes jeg mærker en effekt mere….?

# 4 – Stalking

Jeg er verdensmester til stalking, og jeg kan finde SÅ mange ting. Jeg hjalp en veninde engang med at finde en fyr på facebook hun datede, hun havde sågar fået hans navn, men kunne ikke finde ham og havde prøvet. Bom, det tog mig ikke engang 1 minut. Jeg burde være ansat i FBI, jeg siger det bare.

# 5 – Sladder

Jeg er en sucker for sladder. Det glæder mod kendte og ukendte. Jeg følger glædeligt med i bitchfights og breakups. Mine kolleger spørger os altid mig hvis de skal noget om nogle. Som de siger, jeg ved alt. Medmindre det er før 00’erne, så er jeg lost.

# 6 – Dans

Den er nok ikke så guilty, men jeg elsker dans og jeg danser tit. Men når jeg går amok derhjemme, er det ikke altid just kønt. Tænker tit hvad folk ville tænke hvis de så mig.

# 7 – Vingummier

Jeg hader lakrids, men ELSKER vingummier. Eller det er løgn, for jeg kan ikke snuppe de gule vingummier (hvem filan har fundet på det?) Men grønne, gennemsigtige/hvide og røde.. mmmmmm…. Men skam og så spejlæggene. MUMS!’

# 8 – Synge HØJT i bilen

Jeg sidder altid og leger den vildeste popstar i bilen og skråler med. Når jeg er alene vel og mærke. Folk ville tro jeg var sindssyg hvis jeg opførte mig sådan sammen med nogle. Min kæreste har haft glimts af det. Han var ikke just begejstret…

# 9 – Jodel

Jeg har næsten lige opdaget den app – men hold kæft hvor har den allerede underholdt mig i timer. Jeg sluger alt råt, og størstedelen af det er sikkert løgn. MEN det er god underholdning!

# 10 – Snakke i telefon

Jeg kan nemt få tiden til at gå ved at snakke i telefon. Det er SÅ hyggeligt!

 

Hvad er dine guilty pleasures? :)

img_87561

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De dårlige cirkler/perioder..