2015 - Året der gik / Del 2...

GODT NYTÅR! <3

Skærmbillede 2015-12-31 kl. 10.35.16

Så er vi nået til året sidste dag af 2015 – et år der er gået så hurtigt, men alligevel langsomt. Jeg har haft mange kampe, og indset det nok vil være sådan resten af livet – det er en af ulemperne ved at blive voksen :)

Men sådan er det – jeg har sat mig nogle mål for 2016, som jeg føler mig motiveret til. Jeg vil ikke skrive om dem her, fordi det synes jeg hører til et nyt indlæg i det nye år ;)

Pt. sidder jeg med pink hårfarve i for at få farvet mit pinke, som var falmet rigtig meget :)

pink pink2

Ja jeg så lidt drabelig ud efter – sådan er det når man gør-det-selv :D

****

I år skal jeg holde nytårsaften med min bedste veninde, hendes mand og deres 2 børn, også selvfølgelig også med kæresten min. Vi gad ikke det helt vilde i år, så det bliver hyggeligt med en stille og rolig i aften i selskab med folk man elsker. Vi har sågar lavet alkohol frie drinks, jeg skal nemlig køre – så det bliver ikke meget af det sprut der jeg skal have indenbords. Så vi skal sgu have Strawberry Daiquiri uden alkohol – mums! :D, også kan børnene selvfølgelig også smage!

Hvad skal i lave?

****

Jeg har ikke så meget mere at sige, men jeg vil slutte indlægget af med at sige tak! TUSIND TAK!

I er simpelthen nogle fantastiske læsere/følgere :-*
Jeres søde kommentarer, mails og tags gør mig SÅ glad – mere end i overhovedet aner. Og så kan det godt være i sidder og tænker, ej jeg skriver ikke for hun ser det alligevel ikke.. Men det kan i tro jeg gør, hver og en!

Jeg er så taknemlig for jeres støtte, motivation og tro på mig. Når man ikke tror på sig selv, er der lige pludselig flere tusind der gør – og det er fantastisk!

Jeg vil ønske jer dejlige mennesker et rigtig godt nytår – PAS nu på jer selv, og hold der fra det farlige krudt. Det kan så nemt gå galt – så lov at passe på jer selv!

Jeg håber i får en fantastisk aften og kommer godt ind i det nye år.

Vi ses i 2016! <3 Fotografi den 13-08-15 kl. 14.51 #3

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2015 - Året der gik / Del 2...