En glad Mette!

Glædelig jul!

Så er vi kommet til en af mine ynglings dage i året, nemlig juleaften! :) <3

Men hold nu op hvor jeg synes december er gået helt sindssygt hurtigt. Der har været en masse travlhed med eksamen, arbejde, træning, møder osv.
Så nu er jeg taget hjem til min familie, hvor jeg nyder en velfortjent juleferie og bare hygger og slapper helt af, for det trængte jeg virkelig til! :)

Men hvordan er 2013 så gået for Mette? 

2013 har været et RIGTIG godt år for mig, det har været fyldt med en masse opture og det klager man da bestemt ikke over! :)

Jeg har tabt 15 kg, jeg flyttede sammen med min dejlige kæreste, jeg fik 10 til eksamen, jeg har et arbejde jeg er rigtig glad for, jeg har nogle fantastiske veninder, kæreste og familie som støtter mig 100% igennem alt det her, og uden dem var jeg aldrig nået hertil! + en masse andre ting! Så ja, jeg har været vild med 2013, og håber 2014 bliver lige så godt, hvis ikke bedre :)

Men jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at ønske jer, mine dejlige læsere en RIGTIG glædelig jul, for det har i, i den grad fortjent! :)

Jeg vil ligeledes gerne sige tusind tusind tusind tak for alle jeres søde kommentarer, jeres støtte og jeres fantastiske opbakning jeg har fået fra jer, på den korte tid min blog har eksisteret! :)

Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad og taknemlig jeg er for jeres støtte og opbakning, jeg bliver simpelthen så rørt og beæret over de ting jeg læser fra jer! Og i er en kæmpe motivation for mig, til at blive ved med at kæmpe mod kiloene, og det skal i have tak for!
Der er flere af jer der har spurgt om jeg vil stoppe med at blogge når jeg nu engang når mit mål, og der er svaret klart NEJ! Jeg er blevet vild med det, og det at jeg kan inspirere nogle af jer gør mig simpelthen så glad, og det håber jeg at jeg kan blive ved med!

Derudover er jeg virkelig beæret over så mange vil følge mig og min kamp mod vægten, jeg kan slet ikke beskrive hvor glad det gør mig.

Så tusind tusind tusind x 10000 gange tak for alt, i har slet ingen ide om hvor meget jeres ord betyder for mig <3 :)

Så derfor vil jeg gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul, jeg håber i får en fantastisk aften <3

jul
Glædelig jul fra mig og Belle (hunden)
 
Nu vil jeg bruge aftenen med min dejlige kæreste og familie, spise en masse lækker julemad og slik, hygge og åbne gaver! Og vigtigst af alt vil jeg ikke tænke over hvad jeg spiser eller få dårlig samvittighed. Jeg har kæmpet hårdt og det vil jeg nyde!
Samtidig ved jeg at når vi kommer til 2014 skal jeg i gang med noget helt nyt som forhåbentlig gør at jeg taber mig endnu mere og når min drømmekrop! Jeg glæder mig til at komme i gang og jeg glæder mig til at fortælle jer om det! :)
Endnu engang RIGTIG GLÆDELIG JUL <3

 

6 kommentarer

 • Glædelig jul smukke. Du er en kæmpe kæmpe stor motivation for mig, og jeg er så glad for, at jeg har lært dig at kende i år. Al kærlighed til dig! Og så når vi vores mål i 2014 – det bliver et mega fedt år!!! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tak og i lige måde. Glæder mig til at følge dig i 2014 og opleve dig (via bloggen og insta) nå dit mål:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig jul og held og lykke i 2014 :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En glad Mette!