Det bliver en stille og rolig nytårsaften...

Glædelig jul <3

I dag er vi nået til d. 24 december, hvilket betyder det er juleaften. En af mine absolutte ynglings dage på året.

Jeg vil bruge tiden til at ønske jer en rigtig glædelig jul – jeg håber i får en rigtig dejlig aften uanset hvordan i end holder jul og hvis i ikke holder jul, håber jeg alligevel i får en dejlig aften hvad end i skal lave <3

Min dag kommer til at foregå således i år:

Klokken 11.30 skal jeg mødes med nogle veninder og venner  på kirkegården og ønske god jul til hinanden og vores kære ven, som desværre gik bort i September.

Derefter skal jeg gøre mig klar herhjemme, og så skal vi afsted omkring kl. 14 også skal jeg og damerne i familien (mændene gider ikke) i kirke til julegudstjeneste. Derefter står den på gløgg og æbleskiver og julehygge.

Og nogle timer efter står den jo selvfølgelig på lækker julemad og hygge. I vores familie har vi en tradition for at vi har en mandel + gave for hver husstand. I år er vi 12 der deltager juleaften og vi har 8 mandler, så der er altså større chance for ikke at få en mandel end at få en :D det er lidt sjovt – og jeg elsker virkelig den tradition hos os. Også elsker jeg selvfølgelig også risalamande :D

Derefter er det så tid til at synge og gå rundt om juletræet – vi vælger alle en sang hver (vi har sågar sanghæfte) også går vi rundt om juletræet og synger 12 sange i alt i år. Derefter åbner vi gaver, en ad gangen indtil der selvfølgelig ikke er flere.

Derefter er det bare hygge og nærvær med familien <3

Jeg elsker julen – det er noget af det bedste jeg ved! :)

Så endnu engang vil jeg ønske jer en glædelig jul! Tak fordi i evigt og altid er SÅ søde ved mig. Tak for jeres støtte, tak fordi i gider følge med i mit liv, det betyder MEGET for mig.

TAK! <3
Nu vil jeg blot bruge de sidste ord i indlægget til at ønske jer en RIGTIG glædelig jul og ønske jer alt det bedste!

Kærlighed herfra <3

12391207_10206478811662204_3463576373412343077_n

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bliver en stille og rolig nytårsaften...