Jeg er hjemme igen...

At gå til twerk

Indlægget er lavet i samarbejde med ElStudio

Det jo ingen hemmelighed jeg går til twerk og elsker det. Det har simpelthen udviklet mig så meget mentalt, men ligeledes også fysisk.

Jeg har nu gået i snart 1,5 år og jeg elsker det virkelig. Jeg er faktisk flere gange blever spurgt i går om hvordan jeg lige endte med at gå til twerk. Svaret til det var at jeg var et sted i mit liv hvor jeg kedede mig og ikke havde det særlig godt mentalt, der skulle ske noget nyt i mit liv.

Rent tilfældigt endte jeg så på en google søgning efter twerk hos danseskolen ElStudio, hvor jeg så man kunne få prøvetimer til et hold, og det tænkte jeg jo var perfekt fordi jeg så kunne prøve det af!

Men så endte det så med at være pisse fedt  og jeg endte med at gå flere gange om ugen. Sidenhen også prøvet en masse andre hold hos dem, så som Dancehall, dancemix for at lære mere og mere. Det er primært twerk der er mit fokus, men jeg elsker at udfordre mig selv og vigtigst af alt, så elsker jeg at danse! :)

Så til alle jer der spørger hvor jeg går til twerk henne kan jeg fortælle jer at jeg går hos ElStudio som udviser her i København, det har et hav af hold og mulighed for at købe prøvetimer inden man melder sig fast på. Jeg kan varmt anbefale ElStudio og dansen der, det har virkelig udviklet mig :)

Du kan se hele deres holdoversigt lige HER!

img_9031

HEJ

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er hjemme igen...