Give away fra Kari Traa

Frustration over vægttab

Ja, så skete det os for mig. Efter at have reddet på en succes bølge med vægttab næsten hver måned, står min vægt nu stille og har gjort det længe, og det frustrerer mig gevaldigt!

Pt. går jeg igennem en dårlig periode i mit liv, der sker en masse ting omkring mig og derfor banker jeg mig selv endnu hårdere i hovedet når jeg i det mindste ikke opnår en succes på vægten.

Jeg har vejet mig MEGET på det sidste, og bliver ked af det hvergang jeg træder op på vægten, enten står det stille, ellers har jeg tabt eller taget alt fra 100-800 gram på.
Jeg ved ikke om jeg ubevidst har haft svært ved at fokusere på kosten, for ligesom at spise følelserne væk, lidt ala jeg gjorde før jeg startede på alt det her.

Men problemet for mig er at jeg ser ikke resultater når jeg kigger mig i spejlet, der er jeg stadig tykke Mette. Og ja, jeg ved godt jeg har tabt mig meget, og jeg ved også godt jeg kan kigge på mine før og efter billeder og se hvor meget der er sket. Men det er desværre ikke hvad jeg ser i spejlet, og derfor har jeg brugt vægten som min måde at se resultater på, og derfor er det en kæmpe frustration at det bare står stille!

Og samtidig er det også endnu mere svært at jeg skal sige til min træner Cæcilie, at jeg bare står stille for jeg vil jo rigtig gerne vise hende jeg godt kan tabe mig, så det banker jeg os mig selv i  hovedet over.

Men jeg skrev i går med Cæcilie omkring disse tanker, og i dag inden vi skulle træne sammen fik vi en god snak hvor vi fik talt om de forskellige ting.
Cæcilie vil gerne have jeg smider vægt og målebånd væk  for et stykke tid og kun fokusere på billeder. Hun kan nemlig se hvad det gør ved mig at jeg ikke ser resultater på vægt og mål.

Derfor har vi aftalt at det er slut med at veje og måle mig, til at starte med de næste 4 uger. Jeg har derfor fået min kæreste til at gemme vægt og målebånd så jeg ikke falder i.

Jeg ved det bliver en kæmpe udfordring for mig, fordi jeg er SÅ fokuseret på et vægttab som jeg er. Men jeg tror samtidig også det ville være rigtig sundt for mig.

Så derfor skal jeg ikke vejes eller måles det næste stykke tid, men for at jeg kan føle der sker noget, skal jeg hver uge sende billeder til Cæcilie, og så vil hun fortælle hvor hun kan se fremskridt, og det må jeg jo så tro på! :)

Men det er i hvert fald planen for de næste 4 uger. Jeg skal hverken tænke på vægttab, min vægt eller mål jeg skal KUN fokusere på kost og træning, og så fokusere på de gode ting ved det. Altså f.eks. hvordan jeg kan mærke min krop får det bedre, bliver stærkere og alle de positive ting der er.

Men det er også derfor jeg ikke har givet updates, da jeg ikke har følt det har været værd at skrive om, men nu har jeg været ærlig og fortalt om bagsiden af alt det her vægttabs ræs.

Det er sgu ikke sjovt når det står stille – men jeg er ved godt mod og vil VIRKELIG prøve på at fokusere på kost og træning, i stedet for kilo og vægttab.

Jeg ved det bliver RIGTIG svært for mig. Men nu giver jeg det en chance, og håber på gode resultater om 4 uger!

Det blev et lidt langt indlæg – men nu har i fået et indblik i mine tanker omkring det hele.
Håber i vil tage godt i mod det.

2xu

 Efter dagens træning :)
DULLE MED MULLER! :)

________

Pssst – jeg har gang i en give away her på bloggen, hvor du kan vinde nogle lækre Kari Traa produkter. Hvis du endnu ikke har deltaget, kan du nå det endnu lige HER :)

8 kommentarer

 • Det er utroligt hvor meget den S***** vægt kan påvirke ens humør :(
  Det du har opnået indtil nu er så godt gået, så hold du fast i de gode vaner, og tro på at du nok skal nå i mål.
  Er sikker på det hjælper at vægten og målebåndet er gemt væk, og ser frem til at hære hvordan dette påvirker dit humør og din motivation :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Ja det er pisse irriterende! Dumme vægt!

   Tusind tak for søde ord, og støtte. Jeg skal nok give en update på den manglende vægt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, sikke et indlæg at læse fra morgenstunden! Det er super stærkt skrevet Mette og jeg er helt sikker på at ALLE der læser med kan relatere til dine tanker. Nogle gange er vores selvbillede, tankerne vi har om os selv og gamle mønstre virkelig svære at få bugt med, og jeg tror det er vigtigt at acceptere, at det tager tid. Fysisk forandring er svær og tager tid, men mental forandring er endnu sværere og tager endnu længere tid. Det er godt du har en dygtig coach der kan hjælpe dig og det er super modigt du deler alle dine tanker her på bloggen.

  Jeg sender gode tanker og god karma din vej, husk hvor langt du er kommet og tænk på din gode udvikling! :)

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Tusind tak for dine søde ord Anna! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kender godt den tankegang – det tror jeg der er mange der gør. Det er vildt hvor meget det kan påvirke en, hvis vægten ikke går i den rigtige retning. Man bliver frustreret, og kan næsten have lyst til at give op, eller i hvert fald smide vægten ud af vinduet. Jeg tror, det er rigtig fornuftigt at du ikke vejer dig i det næste stykke tid, og fokuserer på det du ser i spejlet. For du er nået rigtig langt, og er på vej i den rigtige retning. Så hvis du fortsætter den vej, skal vægten nok følge med.

  Held og lykke med det hele :)

  Maria – http://instagram.com/mariahoedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Mange tak skal du have! Og ja vægten er sgu irriterende, men bare så stor en del af et vægttab. arrgh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du prøvet at øge din forbrænding ved at tage en periode med et lidt højere kalorie- og kulhydratniveau for derefter at trappe ned igen? Hvis du ikke har hørt om det før, er det en kost-strategi, der hedder Reverse Dieting, som netop er anvendelig, (bl.a.) hvis man er gået i stå med ens vægttab. Hvis du er interesseret har jeg en e-bog i pdf-fil, jeg kan sende til dig. Just let me know :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Hej Anne Christina,

   Det vil jeg da gerne læse om. Den må du meget gerne sende til mig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away fra Kari Traa