Når følelserne overvælder en...

Første vægttabs update

Åh, jeg har haft en hård måned med en del bump på vejen – især den sidste uge har været hård psysisk. Så jeg har været rigtig bange for at stille mig på vægten. Det jo egentlig åndssvagt for det er jo forhelvede bare et tal, og det definere mig jo ikke.. Men jeg er så opsat på det vægttab at mine tanker bare kredser om tallet på vægten. Og jeg har behov for at se fremskridt, det er ikke nok for mig på nuværende tidspunkt at ikke vide hvor jeg står. Derfor har jeg lavet en aftale med min diætist, omkring vejning – mere om det senere :)

Men inden jeg skriver hvad mine resultater er, vil jeg gerne vise jer billedet. Det er grænseoverskridende – men det viser at det virkelig ikke er vægten det drejer sig om og det skal jeg fandeme også selv huske! :)

Så er er mine resultater – rent billed mæssigt!

10965236_10204483565822305_135059842_n

10957973_10204483565942308_1060539673_n

Og her er så mine resultater:

10984877_10204483578382619_1851636688_n

Ja, jeg har kun tabt 1,2 kg – men det er bedre end ingenting. Jeg har haft mange bump på vejen som sagt og jeg var faktisk rigtig nervøs hvad vægten var. Jeg ville selvfølgelig gerne have tabt mere, men sådan er det.

Tilgengæld har jeg tabt 3 cm om både tajle og hofte! Hvilket jeg er super glad for! :)
Min arm er nok målt lidt forkert siden der sket SÅ meget – men sådan er det når man selv måler sig!

Jeg tager kampen op – som mange af jer har sagt så gør bumpene mig stærkere og jeg skal bruge det i min kamp mod kilo!

Hvad er planen fremad?

Jamen grundet den sidste uge, har jeg aftalt med min diætist at jeg hver torsdag aften skal sende en update omkring hvordan min uge er gået og mine forventninger, fordi så skal jeg selv veje mig hver fredag morgen for at se om der er sket noget.

Jeg tror det er det jeg har brug for pt. så jeg kan se om mit hårde arbejde giver pote og så kan jeg ikke slappe af, forstået på den måde at jeg ved det er hver fredag det glæder, og jeg bruger derfor ikke tiden på at spise forkert fordi der er længe til jeg skal vejes.

Det kan desværre også vise sig at give bagslag, hvis jeg nu ikke taber mig. Men lad mig satse på det ikke sker! :)

Så det er planen fremover – så nu er vi gået en anden vej, og håber det fungere for mig! :)

Kan i se resultater på mig?

24 kommentarer

 • Crispychrisi

  Hvor er det flot klaret Mette!!! Fuck nu den vægt for hvor er det bare sejt at du har tabt så mange cm!!! Især om armene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  man kan tydeligt se forandringen, godt arbejde (;
  Jeg er ny læser, så måske er spørgsmålet blevet besvaret før, men hvor høj er du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, jeg var overrasket over at det “kun” var ca. 1 kg, du har tabt. Jeg så billederne og tænkt: “Yay, det må være godt virkelig godt!” for der er stor forskel!

  Jeg hepper videre! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du er en fantastisk person at følge. Måler også meget min kamp mod vægttab ved at se hvor meget jeg vejer men du er jo et tydelig eksempel på at jeg måske også skal begynde at bruge målebåndet når man syntes man gør alt det rigtige men vægtnålen ikke rokker sig en tomme. Jeg kæmper videre sammen med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tallet på vægten er én ting, men det betyder så lidt i forhold til spejlbilledet – og selvfølgelig dine mål. Hvor er det altså bare skide flot, Mette! Jeg hepper stadig fra sidelinjen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Hvor er du sej!!

  fed blog du har! hvordan laver du de runder cirkler ude i siden af din blog: “hvem er jeg” “webshop” osv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Wow! Det er virkelig tydeligt! Din krop har virkelig forandret sig! Jeg kan godt se jeg også skal til at tage billeder. Jeg bruger nemlig kun vægten! Men der er da langt mere motiverende med billeder!

  Jeg har fra den 7.1.15 til dd tabt 3,2 kg. Det er jeg meget tilfreds med. Men billeder ville klart være gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Respekt! Syntes du er super sej når du viser de billeder. Det kræver mod ingen tvivl om det. Tillykke med det flotte resultat. Det er tydeligt at der er sket ting og sager ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Stor respekt herfra.
  Første take var at bladre videre i blogverden da jeg så dit indlæg, nej jeg skal ikke høre om hvordan man træner og hey er det mig der er taget billede af… Er dog så glad for at jeg blev.
  Billederne siger jo sig selv, du er nået et kæmpe stykke vej, og for mig at se fundet vejen, nogle gange med bump på – men du er på vej mod dine mål.
  Efter jeg læste indlægget fik jeg snøvlet mig sammen til endnu engang at melde mig ind i et fitnesscenter (ja mine joggeture hver 2 uge kræver lidt mere), men vigtigst af alt er at jeg nu har lavet præcis samme skema som dig, stilt mig på vægten for første gang i mange måneder og brugt målebåndet overalt på kroppen! Jeg regner med at bruge samme taktik som dig, med at nedskrive torsdag hvordan forløbet er gået og veje mig om fredagen. Tusind tak for en inspirerende blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er jeg glad for du vil blive og læse med <3

   Åh hvor er det sejt jeg kan inspirere dig på den måde! Det er virkelig fedt at høre – gør mig glad!

   Held og lykke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du er mega sej Mette! Og helt ærligt, det er sgu ikke altid nemt det med at tabe sig.. Det er nemt at komme til at fokusere så meget på det tal vægten siger at man bliver helt bims i knolden.. :)
  Går du regelmæssigt til diætist? Er lidt nysgerrig.. Hvad koster det?
  Fortsæt den gode kamp, og fokuser på de små sejre! You Can do it!! :) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja fuldstændig… Man bliver SÅ bims i hjernen, og det jo os svært når man er fokuseret på vægttab og så er det jo tallet der betyder noget.

   Ja jeg går der cirka en gang om måned – der er forskellige priser alt efter forløb. du kan se mere på hjemmesiden- http://www.diaetist-enheden.dk

   Tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mette. Sikke en inspirerende blog! Hvor er du bare sej! :D
  Jeg har netop oprettet min egen vægttabsblog hvor jeg vil dele mine tanker under processen. Mit mål er 30 kg så jeg kommer til at veje 70 kg :-) Hvis du har lyst må du meget gerne følge med, jeg bliver i hvert fald fast læser af din gode blog! :D :D
  Kh Anna
  http://etlillefroe.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser SÅ godt ud, Mette! Fotos er bare så vigtige til at dokumentere udvikling, da vægten kun er et tal, der ikke siger særligt meget. :-)

  Du er blevet mindre om maven, bh-dellen er mindre og huden på lår og balder ser glattere ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det ved jeg godt – men synes sgu det svært med den vægt, det er det jeg virkelig går efter jo. Vægttab , men ja. Det en hård kamp :O

   Åh det er jeg virkelig glad for høre. Jeg stirrer mig nemlig blind i spejlet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når følelserne overvælder en...