Selvforkælelse - frisør tid

Første uge med det nye træningsprogram

Så er den første uge overstået hvor jeg har brugt mit nye træningsprogram fra min skønne træner Cecilie Lind :)

Jeg har været så glad for det, og har faktisk glædet mig til at skulle træne hvergang, så det er virkelig fedt!  Jeg kan mærke motivationen er kommet tilbage, og træningen er ikke længere en sur pligt, men noget jeg rent faktisk glæder mig til! :)

Programmet er lavet som et 4 spilt, som består af 4 dage hvor jeg skal igennem ben/booty, Mave & Ryg, Skulder og arme samt Fullbody – så det er virkelig overskueligt samtidig med det er hårdt! :)

Jeg bliver virkelig udfordret på og jeg får sved på panden, og pulsen kommer op! Men jeg er SÅ stolt hvergang jeg er kommet igennem et træningspas, men det jeg er allermest glad for er virkelig at min motivation er tilbage – det er ikke længe siden jeg følte den var væk fra altid, og jeg aldrig ville tabe mig igen og jeg lige så godt kunne give op, pga min depression! Men det skal fandeme ikke slå mig ud! SÅ fuck dig depression – det går så meget bedre nu og jeg er blevet glad for at træne igen!
10543859_10203293607674095_621933235_n
Det er fantastisk når man får de perioder hvor man føler man endelig giver depressionen igen! BUJAR! Så kan den satme lære det! :D

Jeg glæder mig virkelig til at få taget billeder den 31. august så jeg kan se om der er sket forskel med min krop – jeg føler selv jeg kan se en lille forskel, men jeg vil hellere ikke tro for meget på det for så bliver jeg bare skuffet hvis det ikke sker! :)

Men en ting er sikkert – jeg er SÅ glad for jeg har fået Cecilie som min træner, er virkelig oprigtig glad for hun vil hjælpe mig og hun er virkelig dygtig til sit arbejde – jeg føler mig så tryg og sikker hos hende! :) Amen, ja – jeg er glad, er sikker på hun kan hjælpe mig i mål og måske også endda efter :)

JEG ER SÅ GLAD FOR MOTIVATIONEN ER TILBAGE!!! wuuuuhuwwwwuhuhuhuhu :D

2 kommentarer

 • Laura

  Hvad skete der med Cæcilie? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette / Getfitinspiration.dk

   Cæcilie var nød til at fokusere på noget andet pt. og lagde derfor personlig træning på hylden lidt tid, hvilket jeg fuldt ud forstår – så der ikke sket noget og jeg synes stadig hun er super dygtig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforkælelse - frisør tid