Anmeldelse af protein pulver fra Fitnessguru

Et skridt ad gangen..

Jeg føler mig simpelthen som en motivation eller inspiration lige nu, og det er fordi jeg synes bare ikke det kører.

Jeg ved godt når man har været stresset og haft en hektisk periode, så siger kroppen fra og det er det min gør nu. Så lige pt. er overskuddet til træningen der bare ikke, også har Cecilie fortalt at jeg ikke skal tvinge mig derop, fordi træningen skal netop være sjov og give overskud, men den ville desværre gøre det modsatte for mig, fordi jeg konstant er træt.

Men min diætist gav mig faktisk et fantastisk råd, og det var at jeg skulle tage en dag ad gangen, og det har faktisk hjulpet mig! :)

Jeg er jo meget sådan en som skal planlægge, og tænker frem over alt og ingenting, hvilket betød at min hjerne jo kørte rundt og derfor var det svært for mig at fokusere på både kost og træning!

Men nu er jeg virkelig begyndt at prøve og slappe af, og tage en ting ad gangen og et måltid ad gangen og det kan jeg mærke fungere for mig. Det er faktisk en befrielse at jeg ikke skal tænke over, fuck jeg åd pizza i går, så i dag må jeg næsten ikke spise noget fordi jeg spiste SÅ usundt i går, fyha Mette. NEEEEJ! Sådan skal det ikke være. Så det har hjulpet mig virkelig at tænke sådan. Så nu har jeg flere gode dage end dårlige. De dårlige skal nok blive mindre og mindre, men så længere det går i den rigtig retning, så er jeg glad! :)

Men det har også betydet at jeg har lagt mit mål om at blive fit til thailand på hylden – det gjorde simpelthen ikke andet end at stresse mig, hvilket jo ikke er godt i min situation. Ligeledes er mit vægttab også lagt lidt væk, ikke fordi jeg ikke vil tabe mig, for det vil jeg stadig gerne. Men lige nu skal jeg fokusere på at få mit overskud tilbage! :)

En af de ting der blandt andet kørte mig ned, var mit andet job i et Callcenter om aftenen, jeg hadede faktisk og være der, og der var konstant press på en. Det ødelagde mig, mit humør og mit overskud. Min kæreste bedte mig om at stoppe, fordi han kunne se hvad det gjorde ved mig, men jeg kunne ikke få mig selv til det, for hvad med pengene?

Men i torsdags blev jeg fyret, og var selvfølgelig utrolig ked af det fordi det jo aldrig fedt at blive fyret, men samtidig var jeg også virkelig virkelig lettet, fordi nu skal jeg ikke spilde min tid på et sted jeg ikke brød mig om og selvfølgelig ikke perfomerede når man ikke er glad for at være der, og det tog min energi og kræfter for mig!

Så jeg er virkelig glad for jeg ikke skal derhen mere, og mit budskab til jer læsere med min overstående ærlighed, det er at i skal gøre ting som gør jer GLAD og giver jer overskud og energi. Ellers går det ud over jer selv og det er fandeme ikke det værd! :)

Så jeg håber nu når jeg ved jeg ikke skal derhen mere, at jeg kan begynde og få min energi og glæde tilbage, også overskuddet til træning kommer igen! :)

Så pt. med kosten efter en usund weekend, så har der hovedsagligt været flere gode dage end dårlige dage, og det er en succes! :)

Jeg tror på mig selv, og ved jeg nok skal få smidt de kilo når tiden er til det – jeg kan og jeg vil fandeme!
 photo 10707870_10203573812399038_513750535_n_zps8654f1fe.jpg

 

6 kommentarer

 • Katrine

  Rigtigt fornuftigt indlæg søde Mette! Uanset hvem man er, er det ikke altid lige let at komme afsted til træningen – det kender jeg alt til! Men faktisk oplever jeg altid, at jeg er meget mere fyldt med energi efter min træning – min træning giver mig simpelthen overskud! Og selvom det er svært at komme afsted nogle gange, er det med dét i mente, at jeg alligevel får lettet røven og kommet ud af døren :-) Selvfølgelig er det rigtigt, at man skal træne, fordi man synes det er sjovt, men jeg tror det er vigtigt at hænge i, selvom man er inde i en dårlig periode, så man ikke ender med konstant at finde på undskyldninger :-)
  I øvrigt, så er jeg virkelig glad på dine vegne over, at du ikke længere har jobbet i Callcenteret – det er da super øv, at skulle lave noget, man overhovedet ikke har lyst til! Håber at du snart finder overskuddet til at træne igen, måske ved hjælp af tanken om, at din træning jo faktisk netop er med til at give dig mere overskud i hverdagen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det nemlig lige det også at komme ud over undskyldningerne – men jeg kan allerede mærke jeg har endnu mere energi efter jeg ikke skal være i callcenteret mere, så det er jeg bare lykkelig for! :) <3

   Og tak for din ros <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sådan Mette!!
  Du er sq for sej :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et langt sejt træk, men det lader til, at du har fundet ud af, hvad der virker. Mht dit job i callcentret, så skulle du have sagt op. Man skal ikke sidde i et job, man hader. Jeg selv læste engang Holstee Manifesto, mens jeg sad og var træt af mit job. Læste det to gange og gik så ind og sagde op. Derfor hænger det på mit kontor i dag. Du kan se det her: http://www.holstee.com/pages/manifesto
  Og giv den så gas ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af protein pulver fra Fitnessguru