Historien om vores brud - del 2

Er jeg den eneste der drømmer?

Reklame for Vera&John

Jeg ved ikke om det bare er mig. Men jeg går tit og drømmer at jeg vinder mig en masse penge, og forestiller mig præcis hvad jeg ville gøre hvis jeg vandt. Egentlig er det en tanke der har fyldt meget (især efter det er blevet så mørkt). Men lige for tiden drømmer jeg mig virkelig væk, jeg drømmer om at komme ud og rejse og opleve nogen af de ting jeg drømmer om.

Drømme destinationerne pt. er Maldiverne, New York, Dubai og Thailand. Åh hvor ville jeg gerne!

skaermbillede-2017-12-07-kl-21-09-37

Jeg tror på det er sundt at drømme og jeg tror at hvis man slipper fantasien løs engang i mellem, så får man et mere positivt sind. Jeg er f.eks. slet ikke i tvivl om at hvis jeg vandt så meget at penge slet ikke var et problem, havde jeg sagt mit job op med det samme og taget det aller første fly ud af landet til en af de overstående destinationer. Det kan gøre mig helt glad af at tænke på det.

Derfor lader jeg mig os nogen gange “flyve” ind i drømmen og prøve at gøre noget ved det. Især på disse mørke dage. Nogen dage går jeg ind på spille siden Vera&John og spiller lidt i håb om at vinde lidt “ekstra”. Alt er selvfølgelig med måde, når jeg er derinde. Men nogen gange lader jeg altså drømmen tage over, og håber på jeg kan vinde lidt så jeg kan komme afsted på ferie. Er jeg den eneste der gør det?

Jeg gør det hovedsageligt om aften når jeg slapper af herhjemme. Det er ofte når jeg lige drømmer mig væk fra hverdagen jeg spiller lidt. Det er lidt forskelligt hvad jeg spiller, det afhænger af humør og hvor træt jeg er. Der findes jo jeg ved ikke hvor mange spil derinde. Men portalen er bruger venlig og nem at finde rundt i. Nogen af dagene spiller jeg f.eks. BlackJack andre dage er det af de nye spil. Det skifter lidt..

25188563_10212311474915140_1416290548_n

Så går du ligesom mig og drømmer dig væk, eller drømmer om andre ting du mangler penge til? Så har jeg lige nu en en bonus kode som giver dig 10 gratis spins:

 • Bonuskode:  LBM10FS

OBS man skal være 18+ for at benytte Vera&John

Terms and conditions:

 • Glæder kun nye kunder indtil d. 10.01.2018
 • Gevinster udbetales som bonus med 40x omæstningskrav
 • Dette tilbud kan kun benyttes én gang
 • Genrelle regler og vilkår er gældende

2 kommentarer

 • Kamilla

  Kan forstå du gerne vil tjene penge, men er godt nok forarget over at du vælger at reklamere for noget så umoralsk som spillesider. Føj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kamilla,

   Hvad er der umoralsk ved spille sider? Så er det også umoralsk at spille lotto, købe en skrabe julekalender eller online betting.
   Det hele er jo hvad man vælger at gøre det til. Fair nok du ikke bryder dig om at jeg har valgt at reklamere for det. Men at skrive føj synes jeg ikke er okay.

   Jeg kan stå indenfor det jeg vælger at reklamere for, ellers havde jeg ikke gjort det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om vores brud - del 2