Madplan - uge 25

Er du (også) en deal hunter?

Okay, jeg går til bekendelse.. Jeg er en deal hunter! Jeg er sådan en der dagligt tjekker diverse deal sider for at tjekke om der er nogle gode tilbud.

Jeg køber ofte massage og wellness behandlinger igennem de her tilbud, fordi jeg elsker at forkæle mig selv, og nu det så er sat ned, jamen så er jeg solgt! :)

Og her har jeg simpelthen fundet Bownty.dk – de har taget en masse forskellige tilbudssider ind under deres vinger og samlet RIGTIG mange gode tilbud! :)

Der er alt fra mad, frisører til billige ferier.

Og ved i hvad det bedste er? De har et nyhedsbrev hvori man kan tilmelde sig så man får tilbuddene tilsendt via mail istedet for at tjekke hver enkelt side… Der har jeg ihvertfald sparet noget tid!

Og ikke nok med det, så kan jeg helt særlig fortælle jer at hvis i skriver jer op til deres nyhedsbrev kan i vinde en tur til Venedig inkl. fly og hotel! :D

I KAN TILMELDE JER LIGE HER! :)

Så ikke nok med i får lækre tilbud i indbakken, så deltager i også om at vinde en tur til Venedig? Jeg har ihvertfald selv skrevet mig op. Det ville jeg fandeme gerne! :)

Du tilmelder dig her, blot ved at skrive din e-mail

Og du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde nyhedsbrevet :)

Jeg har lige købt det første tilbud igennem der – ups ;)

2014-11-03 09.22.35Indlægget er sponsoreret

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan - uge 25