Single, Tinder og dating...?

Er der ikke blevet mindre af dig?

Jeg meldte ud i starten af året at jeg ville skrue gevaldigt ned omkring mit vægttab på bloggen. Ubevidst var det kommet til at fylde for meget og jeg følte nok egentlig at jeg konstant havde et pres hængende over hovedet omkring at “nu skulle jeg tabe mig” fordi i jo fulgte med i mit vægttan. Dette gjorde ikke noget godt for mig, tværtimod blev det en byrde og en stress faktor som gjorde at jeg ikke tabte mig, men tværimod tog på eller at vægten stod stille.

Jeg valgte derfor at skrue ned for det, så vægttabet blev alene for min egen skyld. Derudover har jeg lovet mig selv jeg ikke skulle have travlt men at jeg ville gøre det i et tempo så jeg selv kunne følge med.

Her på det sidste har jeg fået rigtig mange kommentarer fra folk på min arbejde. En af mine søde mandlige kolleger spurgte mig meget pænt.

“Mette, nu må du ikke tage det her forkert. Men er der ikke blevet mindre af dig?”

Og det har han jo ganske vist ret i, for det er der og flere har nævnt det. Selv jer følgere har kommentereret det på mine sociale medier. Så nu tænker jeg at det er tid til en opdatering omkring mit vægttab og hvad jeg egentlig har tabt indtil videre.

Siden jeg startede 2. januar 2017 har jeg tabt mig +10 kg.  Jeg ved ikke lige helt hvad den står på – men det er ihvertfald over 10 kg, hvis ikke mere. Men da jeg ikke vejer mig så tit (eller prøver at lade være) har jeg ikke et helt nøjagtigt tal.

Derudover har jeg også tabt mig en masse cm, dog uden jeg har nogle specifikke tal på det, for jeg glemte at skrive ned sidst! Men jeg kan dog fortælle jeg havde tabt 6 cm om røven! Det var jeg ikke tilfreds med og Kevin min coach, har fået skæld ud ;)
(Jovist, han siger godt nok at det sker altså når man taber fedt. MEN ALLIGEVEL!)

Derudover var der faktisk også røget en del cm på maven og det er helt sikkert også de fedtfrysninger jeg har fået hos BodyCool i samarbejde med kost og træning selvfølgelig. Faktisk kan jeg se det er der jeg har rykket mig meget, så det er virkelig dejligt at se det også hjælper til i mit vægttab.

Så ja, det er status lige nu. Jeg skruer snart gevaldigt op for træningen sammen med Kevin, men mere om det senere :)

Nu kan i se lidt af mine fremskridt her :)

img_7487img_7486

5 kommentarer

 • Stine

  Mette, det er simpelthen så sejt! Jeg har længe tænkt, at det virkelig var sket noget. Du ser godt ud nu, og det gjorde du altså også før dit vægttab 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Det er så flot! Du ser virkelig godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Hvor er du bare super sej! Det er så flot :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hvor er det sejt! Og så vil jeg oveni det lige sige at jeg synes det er fedt at du skriver hvor meget du har tabt dig og ikke din vægt, god stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvor er du sej. Hvad har du gjort, rent kostmæssigt??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Single, Tinder og dating...?