Hvad er Cardio?

(endelig en) Vægttabs update!

Jeg skulle i dag til min vejning hos min søde diætist Line fra Diætist-Enheden,  jeg var spændt men samtidig også nervøs, for det er VIRKELIG lang tid siden jeg har opnået resultater på den vægt!

Først startede vi med at snakke lidt om hvordan det hele er gået i tiden mellem vejningerne, og det er rigtig rart. Der kan man komme ud med frustrationer og snakke om diverse ting der fungere og ikke fungere.

Jeg fortalte Line at jeg ikke fokusere så meget på at holde hele kostplanen, og indirekte gør jeg det nu alligevel, men for mig er det vanerne jeg pt. skal fokusere på og få vendt til nogle sunde vaner. I forhold til min morgenmad har jeg helt styr på det, så der bruger jeg ikke min energi. Mit problem kommer til frokost, når jeg står i kantinen på arbejdet med ALT det mad foran mig! Der får jeg tit taget for meget, og derfor er jeg begyndt at fokusere VIRKELIG meget på det når jeg skal tage mad. Det er rigtig rigtig svært – men har allerede gjort fremskridt, men jeg vil stadigvæk fokusere på ikke at putte for meget på min tallerken til frokost :)

Derudover har jeg også ok styr på maden når jeg bare spiser hjemme, det er straks værre når jeg er ude. Men det arbejder jeg også med inde i hovedet. Når det er vaner der er indgroet SÅ dybt, tager det også tid at ændre! :)

Det er fedt at gå hos Line, fordi man netop kan sige sådanne ting, og hun så ikke straks kaster i hovedet at jeg SKAL fokusere på min kostplan, og jeg må ikke fejle, eller hvad hun nu ellers kunne sige, tværtimod. Line går meget op i at det skal være så jeg kan følge med og på den måde jeg har det godt med, og det gør at jeg føler mig tryg hos hende! :)

Men hvordan gik vejningen så, Mette?

Jojo, se nu lige her!

10564757_10203068223199624_172024996_n

 

Jeg har på 3 uger smidt 2,2 kg – samt tabt mig 3 cm!  – 2 cm om livet og 1 om røven! WUHUUUHUHUU ! :D

Dette er på trods af jeg hver weekend i de 3 uger har spist usundt og for meget mad, grundet familie hygge og lignede, men jeg har stadigvæk kæmpet for at holde fokus på min kost i hverdagen – derudover tror jeg bestemt også mit projekt med en masse cardio har haft en positiv virkning og sat gang i mit vægttab! :)

Jeg  er bare SÅ glad for jeg endelig har opnået resultater – det har samtidig også givet mig blod på tanden til at forsætte og smide mere! Åh, det fedt. Jeg kan mærke motivationen er tilbage. Jeg lå for en uge siden i sengen med min kæreste og tudede, jeg følte jeg var en fiasko og det virkede virkelig umuligt at skulle tabe de kilo igen, jeg ved ikke om i har prøvet den følelse? Men virkelig følelsen af det ikke kunne lade sig gøre! Men at få grædt igennem og talt ud til min kæreste hjalp, og HOLD kæft hvor er det fedt at mærke motivationen oprigtigt er tilbage! Er så GLAD! :D

Wehuuuuu!

9 kommentarer

 • Hej Mette,
  Jeg faldt lige over din blog. Hvor er du bare SEJ! Det er så flot klaret med dit vægttab, og at du bliver ved med at kæmpe for det. Det er meget inspirerende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Tusind tak for dine søde ord – det er jeg rigtig glad for at høre! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt gået!
  Kender godt det der med de gode intentioner ryger sig en tur og rygraden bliver til en regnorm når man er ude :(
  Har du overvejet at tage madpakke med på arbejde?
  Jeg arbejder et sted hvor alle andre overfaldet buffeten i frokostpause, undtagen mig. Jeg pakker min madpakke ud og sidder og spiser sammen med de andre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Tusind tak! :)

   Nej det har jeg faktisk ikke, fordi det har jeg ikke lyst til. Jeg ved jeg ikke ville få lavet madpakken, og jeg ville blive irriteret over at sidde med mine kolleger der smasker lækker mad i sig.

   Men jeg tager kun 1 gang – ikke noget med jeg er oppe flere gange – men tak for tippet! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Christensen

  Hejsa :)
  Har været herinde nogle gange på det sidste og vil lige sige, Hold op du er smuk! og så virker du som en virkelig stærk person, meeget inspirerende kvinde <3
  Bare hold ud, alle har modgang, og du har bevist at du KAN! :)

  Jeg kan ikke helt finde rundt i dit vægttab, synes jeg så du i dine kommentarer til andre blogge på et tidspunkt skrev væggtab på hvad 16-20 kilo, som du HAVDE tabt dig? men du skriver om mindre vægttab nu? er det pga skaden at du tog på? eller har jeg læst forkert? undskyld har ik fulgt så meget med, falædt bare lige over dig på instagram med din pragtfulde dans og tænkte jeg måtte følge dig noget mere :)

  Knus og held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Hvor er du bare sød – TUSIND tak for de ord – du kan tro du varmer helt ind i sindet! TAK! <3

   Ja det er os svært, for jeg havde tabt mig 16 kg – men så blev jeg ramt af en depression, som medførte jeg lige tog 12 kg på igen – men nu er jeg på at have tabt mig 7 kg – så jeg kommer forhåbentlig snart derop af igen! :)

   Men hihihi! Jeg elsker at det er min dans der har fået dig til at følge med :D det for fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ sejt Mette! (: Flot comeback!
  Et lille tip mht. kantinefrokosten, for jeg har selv stået i præcis samme situation. Jeg sagde til mig selv, at jeg måtte fylde tallerkenen én gang og så skulle jeg tage mig GOD tid til at spise den. Typisk resulterede det så i at jeg efter 20 min. faktisk var mæt og så var det en smule nemmere at holde sig fra at gå op anden gang. Hvis buffeten også byder på ost/kiks og kage og sårn, så aftal med dig selv at du må tage sådan en “dessert” en gang om ugen. Måske det kan hjælpe dig (:

  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette // getfitinspiration.dk

   Tusind tak Nina! :)

   Heldigvis tager jeg kun 1 gang herude – men det er mere det bjerg der så ligger på tallerken der er problemet :s

   Men det sidste tip var en god ide! Tak for det! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Brandt Jensen

  Virkelig fedt at se at det går frem af med dig igen og dejligt at læse du er kommet ovenpå igen det betyder meget man er frisk og klar i hovedet! :-)
  Jeg har selv lidt det samme problem med kantinen men jeg har lavet den regel at jeg spiser kun af en frokost tallerken for den er mindre men der kan stadig være meget mad på ;-) også tager jeg også kun 1 gang dessert og det er altid her om fredagen hvor der er rigtig dessert ;-) men fortsæt den hårde men dejlige kamp – det er dejligt at følge en som man føler man er på ligefod med :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er Cardio?