Det der blog navn...

En frisk start

Så er jeg endelig kommet hjem fra ferie, det var en skøn en af slagsen. Jeg har brugt tiden på virkelig at slappe af og lade op, og det mener jeg helt bogstavligt, vi lavede næsten INTET på den ferie, det var skønt :D

ferie

Men jeg har også brugt tiden på at tænke på hvordan jeg skal gribe mit vægttab an. Jeg kunne jo se på mine bikini billeder at jeg har taget på, og det er jeg udemærket også godt klar over, mit overskud til at gøre noget ved det har bare ikke været der på grund af nogle ting.

Men jeg vil gerne tabe mig – men jeg gider ikke lynkure eller quick fixes  – jeg har derfor brugt ferien på at finde ud af hvordan jeg vil gribe det hele an og jeg tror jeg hat fundet en måde der fungere og er overskuelig for mig.

Jeg har tænkt mig at dele mit vægttab op i små delmål – dermed bliver det mere overskueligt. Der er derfor ikke noget der hedder jeg skal tabe 25-30 kg for mig længere, nu fokusere jeg på de små mål som er meget mere realistisk for mig at fokusere på.

Mit første mål lyder:

Jeg skal tabe 5 kg inden 1. november 

Det lyder måske som rimelig lang tid, og det er det også – men jeg gider ikke stresse over det og presse mig selv, for det ved jeg at det overhovedet ikke fungere på nogen som helst måde. Og taber jeg så 5 kg før det, jamen så forsætter jeg jo bare på næste mål lige så snart det er nået.

Hvordan vil du gøre det?

Jeg starter på min kostplan som jeg har fået fra min diætist, den virker nem og overskuelig, og lige pt har jeg brug for struktur til at finde ud af hvordan jeg skal spise. Derfor begynder jeg også at veje min mad, så jeg er sikker på jeg ikke spiser mere eller mindre end jeg skal.

Derudover starter jeg til dans 2 x om ugen, hvilket gør mig glad og en følelse af jeg gør det af lyst og ikke blot fordi jeg skal tabe mig.

Jeg vil træne som jeg har lyst og overskud til, så der er ikke noget der hedder du SKAL træne 2 x om ugen, for det kører jeg sur i. Jeg gør det lige som jeg vil :)

Jeg vil derudover forsøge at røre mig mere i min dagligdag, gå nogle ture, cykle noget mere og sådan for at få lidt ekstra motion ind.

Jeg har vejet mig hertil morgen, og vil fremover veje mig hver 2. uge om fredagen og holde styr på det i en app. Hvad jeg vejer holder jeg for mig selv pt, det er jeg ikke klar til at dele :)

Men ja, det er min friske start – #5kgindennovember

Vil du være med? :)

14067491_1757014774511410_4048418892755185285_n

18 kommentarer

 • Hey Mette.😊
  Tror sørme jeg springer med på din ‘imellem’ linjerne udfordring- 5kg inden november…

  I’m in😉

  – Louise
  http://louimadness.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er med. Er startet på det der “Sund Takeaway koncept” så håber jeg at smide nogle kg, når andre gider lave mad og tælle kalorier på mine vegne.
  Held og lykke med dit nye projekt. Som altid følger jeg med glæde dine gode tanker og ærlige beskrivelser af “projekt slank”

  Line
  fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej. Jeg er med. Kan heller overskue at det skal gå hurtigt. Jeg er lige blevet fyret, så nu skal der ske noget nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie Rosenkjær

  Synes det lyder som en fantastisk plan!
  Jeg er med 👍🏼

  @sussierosenkjaer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det er da en MEGA god plan.
  Jeg er også med.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg synes det lyder som en rigtig god plan 🙂 Hehe jeg vil også gerne være med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Synes selv det kan være mega svært at tabe sig, men er så meget med. Lyder som en super plan!! :) #ladosgøredetsammen #sammenervistærkere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Rigtig fin tilgang til vægttabet, Mette, og jeg kunne godt fristes til at være med :)
  Jeg er helt klart tilhænger af, at kiloene tabes langsomt – forhåbentlig rammer jeg snart 10 tabte kilo og der er siden begyndelsen af marts, så det går langsomt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Mette. Lyder fornuftigt. Synes ikke 2,5 kg om måneden lyder af lidt. Især ikke hvis du ikke lader vægten gå op igen og er glad og tilfreds fra nu af og frem (er jo ikke en kur som du siger, men permanent vægttab forhåbentlig). Ellers ser du jo ret godt ud, så går ud fra det er for din egen skyld så du bliver (endnu) gladere. Har selv født en lille pige for 4 måneder siden og er allerede 2 kg under min gamle vægt (på trods af kage og en hel plade chokolade HVER dag!!), så jeg bakser faktisk med ikke at blive for tynd og DET er heller ikke nemt og rart egentlig. Svært hvis jeg vil leve sundt oveni. Nå, men hver sin udfordring. Pøj pøj med din. Du er sgu da sej altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis – små skridt ad gangen så det hele kan følge med :)
   Og tak for dine søde ord <3

   Ja det kan jeg det godt forstå -det er altid irriterende sådan noget .. :s

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der blog navn...