Hvor meget har du tabt dig?

En coaching uddannelse

Jeg har tidligere nævnt det på bloggen at i foråret, skulle jeg starte på en coach uddannelse og som jeg egentlig os skrev i indlægget dengang:  “Der er ingen tvivl om hele mit liv er lidt rodet pt. Der skal lige findes en ny rytme, hverdag og der skal komme styr på det hele igen. Egentlig havde jeg også tænkt at jeg lige skulle have en stille og rolig stund, hvor jeg fokuserede på mig selv og lære hvem Mette er nu.”

Jeg startede på uddannelsen, men af forskellige årsager blev holdet udskudt til det nye år. Hvilket faktisk passede mig virkelig godt. Som jeg jo har nævnt på bloggen har jeg haft brug for at finde mig selv efter jeg blev single. Så da beslutningen om at rykke uddannelsen til det nye år kom, blev jeg lettet. For jeg ved at jeg kan fokusere mere på det i nye år og hold kæft hvor jeg glæder mig til at starte!

Men hvorfor vil du egentlig gerne være coach, Mette? 

Det er egentlig et godt spørgsmål, men lige så længe som jeg kan huske har jeg altid været den person som gerne vil hjælpe andre og jeg er også god at snakke med når tingene er svære. Jeg er den person som er der 100% for dem jeg holder af. Men efter jeg startede bloggen op og begyndte at dele mine personlige historier om når livet er svært medførte det en masse beskeder fra forskellige personer som havde/har det svært og spurgte til min hjælp.

Det gjorde virkelig at den her drøm om at tage en coach uddannelse blussede op indeni mig. Jeg ville gerne uddanne mig til at hjælpe folk på vej og få nogle redskaber der gør jeg kan hjælpe folk på vej mod deres mål, eller få det bedre der hvor de er i livet. Så derfor valgte jeg simpelthen at tage en uddannelse som Life Coach hos Pia Nissen.  

Derudover er det jo også en personlig rejse for mig, hvor jeg kan lære mig selv bedre at kende og lære en masse nye ting! Jeg vil løbende dele mine oplevelser om det her på bloggen og for også at kunne kigge tilbage i min udvikling også.

Om det ender ud med at jeg bliver coach, ved jeg ikke endnu. Nu må vi se hvor jeg ender, men jeg er helt sikker på det er det rigtige at jeg skal denne vej! Og hold op jeg glæder mig til at starte!
Blot til information, hvis andre er interesseret i sådan en coach uddannelse. Jeg ved at der er få pladser tilbage, så hvis du går med drømmen om at blive coach, så kan du kigge forbi www.pianissentylak.dk for mere info. Holdet starter op d. 13. januar.

roses

1 kommentar

  • Det lyder rigtig spændende, det der. Jeg kan godt tænke mig at tage uddannelsen, men økonomien tillader det ikke… endnu. Måske en dag. Måske noget andet lign.

    Jeg glæder mig til at følge dig og din udvikling :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor meget har du tabt dig?