Guld bestik!

Du kan nå det endnu…

Jeg har tidligere udgivet dette indlæg, men da jeg har fået afvide at konkurrencen stadig løber, tænkte jeg jeg lige ville reposte dette indlæg og give jer der endnu ikke har deltaget chancen for at vinde en rejse til Thailand <3 :)


Kender du Sweetdeal?

Hvis ikke, så kan jeg fortælle jer en sjov historie.. En af mine veninder sagde for nylig, iiih Mette du er bare så god til at forkæle dig selv, med spa, massage og alt sådan noget.

Og ved i hvad min hemmelighed er? Det er at jeg er den største dealhunter der findes. Jeg glor dagligt på Sweetdeal og køber OFTE lækre massage tilbud og lignede.

Faktisk har jeg været til den lækreste detox behandling som tidligere er købt igennem Sweetdeal, hvor jeg først var inde i sådan en detox maskine og derefter fri leg i deres kæmpe sparum, det gav jeg kun 300 kr for! Så der er mange penge at spare! :)

De har alt fra wellness, til oplevelser, mad og MEGET mere!

Og nu kommer det gode for jer! – hvis i skriver jer op til Sweetdeals nyhedsbrev, deltager i automatisk i konkurrence om en rejse til Thailand for to i 2 uger (KAN HELT KLART ANBEFALES! var der jo sidste år :D)

Derudover får i en masse lækre tilbud direkte ind i indbakken – det er jo en win win situation :)

Det eneste i skal gøre er at tilmelde jer nyhedsbrevet lige HER! også krydse fingre for du vinder! :D

10736220_10203785977743039_909847842_nBilled fra Thailand – Phuket

Indlægget er sponsoreret

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guld bestik!