# 2 - Nemme retter // Pitabrød

Du er fuld af dårlige undskyldninger….

Jeg fik i går en åndssvag kommentar som jeg blot slettede med det samme, da der ikke var nogen grund til at bruge tid på det. Jeg har tidligere skrevet om hvad jeg vil gøre ved onde/grimme/negative kommentarer, og det står jeg fast ved :)

Men i denne kommentar, skrev personen at jeg ikke var andet end dårlige undskyldninger og at jeg altid ville være sygeligt overvægtig (Dog på en lidt grimmere/ond måde)

Fair nok at personen synes det om mig. Dog forstår jeg så ikke hvorfor man overhovedet gider bruge tid på at følge med på bloggen/sociale medier, hvis man alligevel synes jeg er ynkelig, irriterende , fuld af dårlige undskyldninger eller hvad man nu synes om mig. For i mine øjne er det da splid af tid at læse mine indlæg og skrive en negativ kommentar, for hvad får man ud af det? Ikke noget brugbart ihvertfald :)

Men jeg tænker os om personen ville sige det direkte til mig eller et andet menneske på gaden? Nu deler jeg ærligt ud af mine kampe på godt og ondt, og ja jeg har forsøgt flere gange uden succes. Men det gør mig jo ikke til et dårligt menneske?

Hvad med den slanke og trænede pige, som har forsøgt at stoppe med at ryge over 100 gange? Er hun et dårligt menneske? NEJ! Eller den slanke og flotte pige der har sagt mange gange AT nu vil hun altså i form fordi hun slet ikke dyrker motion, men så kun kommer hun kun afsted 1 gang og så ligger hun på sofaen igen indtil næste gang hun tænker “nu skal det være”.
Ville man tænke de var dumme, klamme, dovne, fuld af dårlige undskyldninger? Nogle måske, men andre ville som regel være ligeglad, for de “ser jo sunde” ud –  ingen kan jo se hvordan de ser ud indeni, der kunne der i princippet for dem være rigtige dårlige lunger eller fedt mellem de indre organer, som jo også er skadeligt. Men er  man OVERVÆGTIG så er man en dårlig undskyldning og doven fordi man ikke bare tager sig sammen og taber sig med det samme, det er ofte den tendens/holdning jeg møder fra folk der ikke “forstår” mig. Det er jo såååå nemt.
Hvis det var så nemt, er det så ikke mærkeligt at vi får flere og flere overvægtige mennesker i Danmark?

Når det så er sagt, så er det mit liv og nu er det heldigvis mig der bestemmer over MIG og MIT liv, og det tvinger jeg altså ikke nogen til at følge med i – det er helt frivilligt.

Det betyder at jeg prøver at tabe mig for MIN skyld og ikke for nogle andre. Jeg skal ikke tabe mig fordi en eller anden person synes det, nej! jeg skal gøre det fordi jeg har lyst til det.

Jeg har mine kampe som jeg deler ud af og ligger ikke skjul det kan være svært. Men jeg gør det bedste jeg kan i den situation jeg nu står i og det er godt nok for mig.

Så jeg behøver ikke bevise noget for nogen overhovedet. Så hvis du synes jeg er en fiasko fordi jeg ikke smider 10 kg med det samme, så er det fint med mig. For det eneste der betyder noget er at jeg gør det for mig selv, og det er det vigtigste! :)

Derudover er jeg ikke vægttabs blogger – jeg skiftede navn fordi jeg ville væk fra det image og det er jeg stadig glad for! Så jeg skriver om præcis det jeg har lyst til og jeg tvinger ingen til at følge med, det er som sagt – ganske frivilligt :)

untitled

 

 

10 kommentarer

 • Signe O.

  Ej altså… Jeg tænker, der må være gang i noget projektion; når man skriver sådan nogle kommentarer, må man da have det dårligt med sig selv! (?) At gøre sig selv bedre ved at nedgøre andre er bare for dumt. Og slet ikke i orden! Jeg håber, du ikke får flere kommentarer af den slags!
  Nå, men ellers ville jeg bare sige, at jeg hepper på dig fra sidelinien – om det så handler om vægttab eller whatever. At fejle (hvis man overhovedet kan kalde det sådan) er jo altså en del af livet – og om du taber dig eller ej, er da overhovedet ikke medbestemmende ift min mening om dig i øvrigt. Så jeg bliver altså! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, et eller andet tricker man vel når personen har det behov. Men jeg kommer aldrig til at forstå det :)

   Det er jeg mægtig glad for, tak fordi du følger med :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kan godt forstå du slettede kommentaren.. Og forstår ikke hvem der føler sig berettet til at skrive sådan noget. En ting jeg ved er, at jeg syntes du er herre sej og jeg nyder at følge dig! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er for sej!

  Jeg kommer aldrig til at forstå de mennesker, der har behov for at komme med onde kommentarer. Det er 10 gange nemmere at lade være med at følge bloggen hvis den ikke længere er interessant. Hvor svært kan det være, altså?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak <3

   Nej det kommer jeg heller aldrig til om det er til mig eller en anden. Jeg kommer altid til at forstå det behov. Men man må jo tricke et eller andet i dem der gør de føler et behov for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Ja du kommer med undskyldninger. Det gør jeg også. Det gør ALLE! Nemlig som du skriver med forskellige ting. Rygning, shopping, spisning osv. Hvad end der er vores problem i hverdagen, vores svage punkt. Vi er bare menneskelige. Jeg synes det er bedre jeg siger til mig selv “okay så tog jeg lige på igen og kom ikke til træning, men det var også fordi… ” End bare at sige til mig selv “Jeg er så fuld af undskyldninger, hvor er jeg dum og ynkelig m.m”
  Man skal være god ved sig selv også selvom man lige kører med et par undskyldninger i ny og næ. Det passer jo lidt!!😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg tror, at de typer (nu putter jeg lige i kasser), som har behov for at ytre sig på den måde; de har deres egne issues, som de – sikkert ubevidst – får gemt af vejen ved at fremhæve andres issues. De er selv “fuld af dårlige undskyldninger”, men så længe man peger fingre ad andre så kan man glemme at man nok selv også er det ;-)
  Vi tyer sgu alle til dem, de der undskyldninger, fra tid til anden. It’s a human thing ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

# 2 - Nemme retter // Pitabrød