Få et indblik i alle de vilde tilbud...

Disse dage…

Jeg brugte hele dagen i går i Bonbon land, med min bedste veninde, hendes mand og deres  2 børn. Det var en fantastisk dag, og hvor går tiden hurtigt sådan et sted :)

Jeg havde forberedt mig så jeg havde taget salat med hjemmefra til frokost og de havde taget sandwichs og grønsager med så vi ikke brugte for mange penge på mad. Men jeg købte stadig is, og aftensmaden blev en buffet som nok ikke var den sundeste, men hvad gør en dag hvor det ikke lige kører efter min kostplan? INTET – jeg har ihvertfald ikke tænkt mig at have dårlig samvittighed, for jeg nød dagen! <3 :)
Derudover cyklede jeg da os lige 20 km i går, frem og tilbage fra deres lejlighed, det giver vel lidt på kalorie konto’en? :D

Men når det så er sagt, så havde jeg besluttet af dagen i dag skulle bruges på træning og en masse andre ting. Men lige siden jeg vågnede har jeg bare været flad og uden energi..

Jeg er blevet ved med at udskyde min træning og er nu kommet frem til at jeg IKKE træner i dag.

Men hvorfor nu det Mette? 
Jo, er der noget jeg har lært af min depression er det at jeg skal lytte til min krop! og i dag magter den bare ikke lige træning, også er det sådan det er.
Jeg kunne sagtens tvinge mig selv afsted, men det vil højst sandsynligt føre til en energi forladt træning som jeg slet ikke har lyst til. Derfor vil jeg hellere samle energi til en god træning i morgen <3 :)

Gør det mig til et dårligt menneske? Nej!
Gør det mig doven? Nej!
Gør det hele mit vægttab falder sammen? NEJ NEJ og ATTER NEJ! :)
Så mon ikke det hele nok skal gå selvom jeg sprang træning over i dag? JO!

Jeg har det så fantastisk lige for tiden, jeg får en masse energi af den sunde kost (bortset lige fra i dag), jeg nyder at træne og vigtigst af alt. Jeg er glad <3 :)

Rigtig god weekend <3

11830727_10205659773946773_1526260262_n

2 kommentarer

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få et indblik i alle de vilde tilbud...