Bloggen har fået nyt navn...

Det min fødselsdag….

Så blev det den 3. september og det betyder at det er MIIIIIN fødselsdag :D

Og jeg fylder hele 25 år – jeg forstår slet ikke hvor tiden blev af, jeg følte jeg blev 20 i går?

14249067_10208322872162564_1932709624_n

Ikke en dag ældre jo….

Synes det er helt vildt tiden går så stærkt – man kan jo slet ikke følge med. Og alle siger bare, det bliver værre – jamen tak! :D

Og det kan jeg egentlig godt mærke, jeg er fandeme begyndt og få problemer med lænden, typisk ikke? ;)

Nå, men dagen startede med min kæreste gav mig en kanel stang (jeg slog ham ikke, men jeg var tæt på) med en del af et skattekort, så jeg vandrede simpelthen rundt i lejligheden og fandt kanel stænger med små skattekort på til min kærestes store fornøjelse.

Til sidst fandt jeg dog min gave i skabet (i kan btw se jagten på min snapchat -> GETFITMETTE) og det var en iPad Air :D yaaaay!

Resten af dagen skal bruges på oprydningen, for i aften kommer der nogle skønne piger der skal fejre min fødselsdag med mig! Så kæresten bliver smidt ud, og så kan i tro der bare skal være pige fest og drikkes. Hold kæft jeg glæder mig :D <3

I må alle sammen have en rigtig god weekend <3

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen har fået nyt navn...