Lange vipper :)

Det der blog navn…

Hvis i følger mig på de sociale medier, kunne i igår se en mindre sød kommentar jeg fik her på bloggen. Endnu engang fatter jeg ikke behovet for at svine andre mennesker til eller tale ned eller grimt til dem, men ja. Det jo dem der gør det der har en eller anden form for problem.

Men der kom nogle kommentarer omkring mit Get Fit Inspiration navn og at jeg da ihvertfald ikke er det. Og det er jo på sin vis rigtig nok – jeg laver ikke trænings programmer og deler på bloggen dagligt. Jeg giver ligeledes heller ikke tips og tricks til hvordan man taber sig – jeg skriver om MIG! Mine udfordringer og hverdag, med alt hvad JEG synes det indebærer. Så kan du følge med eller lade være, jeg tvinger dig ikke til noget. Og kan du ikke lide det jeg skriver om, eller mig som blogger så vil jeg da opfordre dig til at lade være med at følge mig, for det da spild af din tid? ;)

Nå, men det navn der – for at gøre en lang historie kort. Jeg oprettede bloggen da jeg havde tabt 7 kg, og dertil kom navnet: GETFITINSPIRATION, dengang kørte det på skinner, jeg trænede 5-7 gange ugentlig og kæmpede for at blive FIT.

Men så blev jeg ramt af depressionen (ikke en undskyldning, men det er fakta) og det vendte mit liv op og ned fuldstændig, og gør det stadig den dag i dag. Men jeg ændrede ikke navnet af den grund, for det er jo blot et navn til en blog?

Men her på det seneste har jeg selv tænkt flere gange at jeg ikke synes navnet er mig mere, fordi jeg har også ændret mig som person. For mig handler det ikke længere om at blive Fit, men derimod at have det godt. Og ja jeg synes altså blognavnet er super tamt, og meget kliché. Men det var nu engang det jeg valgte dengang og sådan er det. Det er jo ikke bare sådan lige at ændre efter flere år. Skulle jeg så også ændre den til mettesbaby.dk når jeg engang får sådan en? Sådan fungere det jo ikke :)

Desuden er blognavnet jo også en fortolkningssag. Det behøver jo ikke betyde det er mig der skal give inspiration, det kan jo ligeledes betyde det er mig der har brug for det. Det jo igen bare et navn til en lille blog. Ikke noget jeg ligger meget i.

Men det har sat tankerne i gang, så måske bloggen ændrer navn. Jeg ved det ikke – det skal jeg gøre op med mig selv.

Men nu ved i hvorfor bloggen hedder som den gør og for mig er den blot et navn :)

image

 

31 kommentarer

 • Cathrine

  Hej Mette :) Jeg forstår dig på en måde godt, når du tænker, at dit blognavn er “tamt”.. Men jeg må sige, at jeg altid har syntes, det var passende!
  Jeg kan rigtig godt lide at følge din blog, for den handler for mig om at blive fit på den overordnede måde. Ikke kun en fit krop. Det handler også om tanker, hverdag, mad (som du virkelig er inspirerer med også – lækre opskrifter) og at kunne gå i poolen i bikini, fordi man selv har lyst. Du så BTW super godt ud (uden at det bliver creepy;)) !
  Det blev måske lidt rodet det her. Jeg ville egentlig bare sige, at du gør det SÅ godt! :*
  Hilsen Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  JEG bliver inspireret af din blog og på IG! At blive inspireret er ikke altid kun træning og mad. Du har ofte træningstøj på på IG og bare det kan få mig op af sofaen og komme afsted. Vi er ikke alle ens, men DU inspirerer MIG 😊 du er så smuk en pige og det er så fedt og inspirerende at være tryg nok ved sin krop til at turde vise den frem. En kæmpe sejr at nå dertil! Hvorfor skal os der er på vej til at blive fit, og som bliver mere og mere glad for ens krop, stadig gemme os væk fordi enkelte rynker på næsen. Fandeme nej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Mette,

  Jeg har også fuldt dig i lang tid, og uden at det skal lyde ondt, så er det nogle gange rart ikke kun at følge alle med den med succes historier, men en der har op og ned ture som en selv :-) jeg har selv engang tabt 20 kg og stod kniv skarpt, alle var stolte og det kørte jo bare – troede folk. Nu 8 kg tungere (og nok en fiasko i nogens øjne), er jeg gladere end nogensinde. Så ja livet handler om at være glad inden i, og det er rart at se, at det er det du mest arbejder med :-) det andet skal nok komme den dag du er parat til det :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivona

  Sasha kan åbenbart ikke holde sig fra dig, eller din blog (sikkert heller ikke andre medier!) 😂 ^
  Som den første linje du skrev til alt det her “drama”: du burde vende den anden kind til…
  Du får absolut intet ud af, at høre på andres dumme kommentar <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er da bare vildt at du træner så meget og fokuserer på sundhed på din Instagram, og så er lige overvægtig hele tiden. Der må da være ligeså meget omkring kost og træning du ikke deler!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Send lidt kærlighed til Sasha, for det har hun åbenlyst brug for ❤️😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg følger udelukkende med, på grund af dit glade væsen, dine sjove videoer, dine fede oplæg – og jeg kunne blive ved.. Navnet betyder intet for mig – men jeg synes du skal beholde det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hej Mette. Jeg vil bare fortælle dig, at du i den grad giver os der følger med inspiration! Du deler bla. hvordan du spiser, og kosten betyder da aller mest i et vægttab! Jeg lader mig i hvert fald inspirere af dig! Tak for dig! Knus fra Ane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Mette.
  Jeg elsker at følge dig, og må faktisk sige jeg på intet tidspunkt har fuldt dig for få en masse råd om blive tynd og slank.. Nej følger dig fordi du altid viser en masse glæde og elsker at du er ærlig omkring det er svært at tabt sig og især når man har noget psykisk at kæmpe med også… syntes du er til stor inspiration, og du får en til følge man ikke er forkert bare fordi man ikke kan overskue at holde en kostplan el. at træne i et væk. Bliv endelig ved som du plejer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Mon ik du skriver dette indlæg fordi der er nogen der tør sige hvad de mener om dig? Du er ihvertfald ikke fit, eller inspirerende, på det plan ihvertfald. Ærlig snak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har længe fulgt dig og syntes du er skide sej og virker super sød! Dog vil jeg indrømme at jeg også længe har tænkt , gad vide hvorfor du ikke har tabt dig mere, når nu du er “fitness blogger ” og både smider fitness/trænings billeder op på insta og bloggen af at du af og til træner . for nej du er måske ikke længere en fitness pige og derfor syntes jeg måske heller ikke navnet passer super godt mere . DOG er du jo super inspirerende alligevel ! Du viser at man sagtens kan nyde livet, selvom man vejer lidt for meget ! Så jo du er enormt inspirerende, på mange andre punkter . Du udstråler selvsikkerhed , som de færreste “fit” og “tynde” fitness piger har og det er fedt at se. Jeg følger dig ikke længere pga. Du er en fitness pige , men pga du er så positiv og livsglad .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din kommentar! Grunden til jeg ikke har tabt mig er det psysiske der ikke hat været styr på, hvilket har medført jeg spiser forkert og dermed ikke taber mig, som jeg heller ikke har lagt skjul på :)

   Men tak for dine søde ord og en brugbar kommentar istedet for bare at svine mig :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg bliver ked af at læse nogle af disse kommentarer. Der er virkelig nogen, der ikke får nok kram i deres liv… Jeg bliver til gengæld glad af at følge dig. Du er sej og inspirerende og i din fulde ret til at kalde din blog præcis, hvad du vil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Gud hvor er folk ondskabsfulde! Ja ét er hvad de tænker, men som du skriver, så er det jo bare at lade være med at kigge med, hvis man synes det er kedelig læsning. Virkelig underlig tendens at man smal prøve at få folk ned med nakken på den måde?!
  Håber virkelig ikke du lader dig gå på af det Mette! Altså folk, der får det bedre af at andre har det dårligt? Ja hvad kan man ikke sige om dem😤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Det er sjovt, for som jeg ser det, så er du altså slet ikke så dårligt stillet, som du selv mener, søde Mette. Jovist, billeder kan bedrage, men aldrig har jeg set en krop som din med både former og talje på personer, som har tendens til at have lidt mere på sidebenene. Det synes jeg er virkelig flor! Desuden bliver jeg inspireret til at træne, fordi du sprudler af så meget livsglæde, som får mig til at ville træne og være glad – for hvis man ikke bliver glad af et liv med en masse træning, hvad gør det så godt for? Ingenting. Du skal bare fortsætte med at være glad og have dit mentale helbred med hele vejen, så kan jeg love dig for, at vi andre stadigvæk vil føle os inspireret. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vil mene det er på tide at du ændrer dit navn, for du er ikke just inspiration til at blive fit, tværtimod.. Du er faktisk ganske uinspirerende, negativ og pessimistisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bola

  Faldt tilfældigt over din side, da jeg surfede rundt efter sunde opskrifter. God karma, indtil jeg stødte ind i bloggen og kommentarerne. Jeg har overhovedet ingen mening om dit navn, din vægt, din træning, da jeg ikke har set din side før.
  Men vil blot sige dette: Hvis nogle finder siden så irriterende, så find noget andet at interessere Jer for. Det er ikke uden grund det hedder World Wide Web…. mulighederne er ubegrænset. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg finder dig inspirerende, levende, menneskelig! Derfor følger jeg lidt med… Det hele er jo ikke så lyserødt… Sys du ser skøn ud! Smil, du er god til det! Dancing rocks! Kh Julie❤️💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lange vipper :)