Når dansen bliver til glæde...

Det bliver en stille og rolig nytårsaften…

De sidste måneder har sgu været noget turbulente for mig. Der har været fuld knald på i forbindelse med arbejdet og planer i fritiden, jeg har ikke haft mange “rolige” stunder, der har været en masse i privaten der har skulle håndteres ligeså, og så mistede jeg desværre en kær ven i slutningen af September som jeg stadig er i sorg over.

Det har været hårdt og det har været nogle turbulente måneder. På den ene side er tiden bare gået SÅ forbandet stærkt og på den anden side er det som om det nærmest er gået i stå – det er en underlig følelse.

Der er flere der har spurgt mig hvad jeg skulle til nytår, og jeg har faktisk ikke rigtig kunne overskue at tænke på det. Det var lidt som om jeg ikke rigtig gad at fejre det, eller at det lå for langt væk til at jeg overhovedet kunne overskue at tænke på det.

Men nu er det kommet tættere på, og jeg kunne mærke jeg ikke gad noget vildt fest eller druk. Jeg ville egentlig bare gerne have ro på. Derfor foregår min nytårsaften i år MEGET stille og roligt.

Min kæreste og jeg har booket et værelse på Bella Sky, og et bord på en restaurant inde i byen. Så sker der trods alt lidt. Men det bliver stadigvæk en stille og rolig aften, lige som jeg gerne vil have det :)

Så burde jeg os være klar til at arbejde igen d.  mandag 2. januar uden 2. dags tømmermænd! Det er alligevel RART :D

Hvordan skal du tilbringe din nytårsaften i år? :)

15673334_10209300420320657_1586721443_n

 

1 kommentar

  • Det lyder vildt hyggeligt søde Mette. Jeg skal for første gang heller ikke det vilde.. Min kæreste og jeg har besluttet at prøve at holde kæreste-nytårsaften, så det er bare os to herhjemme med god mad og hygge :) Det er faktisk rigtig rart. Tror at andre synes det lyder lidt kedeligt, for nytår er jo altid = druk.. Men det er lige præcis det, vi begge to helst vil :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når dansen bliver til glæde...