Lækre banan og chokolade protein muffins med peanut surprise!

Den der vægt der…

Ja, den vægt – den er latterlig!

Jeg har virkelig tænkt over vægten de sidste par dage. Jeg er sgu træt af den! Jeg vejede mig for sjov.. Okay, jeg var nok nysgerrig fordi jeg følte mig tynd og havde trænet 5 gange og kun spist sundt! Så jeg tænkte, jeg ser da liiiiiiige hvad der står på den vægt.

Og hvad sker der?! Jeg har taget fucking 1,7 kg på, på under en uge?! Amen hvad sker der! Jeg ved godt der er en masse faktorer der spiller ind, så som at når man træner får man mere væske i kroppen og alt det der. Men forhelvede hvor er det dog pisse latterligt at man trods sund kost og træning, tager på?!?!

Der besluttede jeg mig for at det gad jeg simpelthen ikke mere! Jeg bliver så sur og trist over den vægt, så hvorfor skal den ødelægge mit humør hver fredag hvis der ikke står det jeg forventer?

Dog har jeg det også lidt svært med det, fordi det er jo en nem måde og se resultater på og når man er igang med et vægttab, så det jo ligesom en målefaktor man kan se resultater på :s

Men ja, nu har jeg aftalt med min træner Cecilie at den vægt skal væk 1-2 måneder, og nu skal jeg bare fokusere på træning og kost, også siger hun at jeg nok skal tabe mig. Og det må jeg jo stole på!

Derfor har jeg bedt min kæreste om at gemme vægten væk, så jeg ikke behøver se på den hver morgen og se på den og minde mig om det. Så ude af syne, ude af sind .. forhåbentlig! :)

Så måske ikke nogle vægttabs opdateringer de næste stykke tid, men jeg skal fokusere på de ting jeg ser i spejlet og billeder. Selvom det bliver svært.

Men jeg giver det et forsøg! :)

11078028_10204756068074691_1738591554_n

7 kommentarer

 • Ja! VÆK MED DEN! ;)

  http://saraeline.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Super valg at gemme vægten LANGT væk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Es

  Jeg troede faktisk at du havde smidt den vægt væk for lang tid siden!

  -Havde du været min veninde, så var jeg blevet så træt og ked af konstant at høre på at du var ked af det over vægten, at jeg personligt havde afleveret den til en genbrugsforretning.

  Så ja, brug spejlet, og et par bukser eller en livrem som indikator -og mavefornemmelsen..

  God vind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft præcis samme oplevelse. Det er frustrerende når man træner og spiser sundt, at der stadig ikke sker noget. Det er noget møg! og det ødelægger ens motivation.

  // Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, UD med den vægt. :-) Et tal på vægten siger ikke noget om dit humør, din energi og dit overskud, din træningslyst, din krops fordeling af muskler og fedt, din søvn, dine mål af kroppen, din lyst til at bevæge dig i hverdagen etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Husk altid at se på dit spejlbillede. Det fortæller mere end et dumt tal på en badevægt. Som du selv siger, kan ødelægge hele ens dag. Så lad ikke tallet definerer dig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette, er det vigtigt hvilket tal der står på den skide vægt? Er det ikke vigtigere hvordan du har det? Hvordan tøjet sidder? At faconen på din krop bliver anderledes? Selv vejer jeg 105 kg – hvilket ville være fint nok hvis det var muskler i stedet for fedt. Men jeg bliver kun vejet hver 3. Måned når jeg er til kontrol på sygehuset og selv det er, i min verden, for meget for jeg blir ked af det når den er steget – også selvom jeg ved at det er pga rygestop. Jeg måler mig ikke engang men nøjes med at se hvordan mit tøj det kommer til at sidde anderledes når jeg nu begynder at ændre facon. Glem det tal på vægten og se på din krop Hvordan den ændrer sig – det er meget sundere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre banan og chokolade protein muffins med peanut surprise!