Mine fødselsdags ønsker!

Den der balance..

Det er lidt komisk, fordi efter min ferie har min indre mindset været fuldstændig i balance. Jeg har det virkelig godt og jeg fik bearbejdet en masse ting på min ferie.

Men siden ferien har min krop været i ubalance. Jeg har ikke rigtig fået trænet og jeg har spist forkert eller slet ikke spist.

Jeg var begyndt at skippe morgenmaden, og spiste næsten ikke noget hele dagen hvilket medførte til de vildeste cravings om aftenen hvor jeg spiste junk eller forkert mad.

Lad mig sige det ærligt, jeg kan virkelig mærke på min krop nu at den får forkert mad. Er konstant oppustet, ondt i maven og OFTE på toilettet.

Jeg snakkede med min kæreste i går, og jeg blev ked fordi jeg igen følte jeg var en fiasko og ikke rigtig vidste hvordan jeg skulle gribe det an. Han sagde det som det var:“Mette, du skal jo bare tage dig sammen, for du kan jo sagtens!”

Og han har ret! Jeg skal bare lige bryde ud af den her onde cirkel jeg er kommet ind i, og det startede jeg med i dag! Sund morgenmad som mættede og stabilserede mit blodsukker!

11951272_1646457742233781_2912100458693745505_nJeg har lidt hektiske uger siden jeg kom hjem, der har virkelig været fart på med møder, samtaler og mors fødselsdag, har næsten ikke været hjemme. Men nu er der ro på igen så nu VIL jeg fokusere på min kost og træning. Jeg var inde i en knald godt rytme inden ferien, så den skal jeg bare lige finde tilbage til :D

Jeg er den eneste der kan kæmpe for mit mål og det kan du tro jeg vil! :D
Jeg lærer af mine fejl og det gør mig stærkere!

I am stronger than yesterday!

 

4 kommentarer

 • Julie

  Hej (smukke) Mette.
  Jeg er trofast følger af din blog, og jeg elsker at følge med.
  Denne kommentar kommer måske til at være total udenfor rækkevidde og fuldstændig upassende, og jeg beklager virkelig meget, hvis den rammer helt forkert. Men jeg har som sagt fulgt din blog et stykke tid, og det fremgår jo at du har problemer med vægt, mad og psyken i forhold til det. Jeg har selv lidt af en spiseforstyrrelse i 4 år så jeg kan nikke genkende til mange af de ting du skriver, og nogen gange tænker jeg, at det lyder som du har spiseforstyrrelse-tendenser. Men jeg kender dig jo overhovedet ikke privat eller personligt, kun igennem bloggen her. Men du skriver din kæreste siger: ”at du bare skal tage dig sammen”. Og jeg vil bare sige og minde dig om, at nogen gange handler det altså ikke om bare at tage sig sammen. Hvis man lider af et mere eller mindre forstyrret forhold til mad og sin krop kan man ikke bare lige tage sig sammen. Jeg skriver det kun for at gøre dig opmærksom på det, og fordi du ikke skal hade eller være skuffet over dig selv, hvis du føler du fejler.

  Mange kærlige tanker og hilsner fra Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie,
   Tak for din søde kommentar – det er helt ok. Det er dejligt du bekymrer dig om mig <3

   Jeg tror ikke jeg har spise forstyrrelser, jeg tror bare jeg har mine vaner SÅ indgroet fordi jeg egentlig hele mit liv har spist forkert. Derfor er det ikke bare et vægttab eller en quick fix for mig. Jeg skal virkelig ind og have ændret en masse ting i hovedet i forhold til min livsstil og det er svært.

   Og tak – jeg ved du har helt ret i det du siger. Men når min kæreste siger jeg skal tage mig sammen er det hverken sagt ondt eller hårdt, men rigtig kærligt – bare så det er på plads :)

   Jeg tror bare jeg som så mange andre danskere kæmper mod de forbandende vaner. De er så nemme at få, men pisse svært at slippe af med.

   Jeg ved at jeg "bare" skal ud af cirkelen og spise godt igen, fordi det får jeg det bedre af både psysisk og fysisk :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det lyder helt rigtigt at du i en periode har skåret ned på træning og sluppet kosten lidt (omend ubevidst), når du nu har haft meget om ørene :-) Man kan ikke det hele og i perioder er man bare nødt til at sætte barren lidt lavere. Desuden tager det vedholdende arbejde at ændre vaner og skabe nye vaner. Du er så fint på vej :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine fødselsdags ønsker!