#1 - Nemme retter // wok m. oksekød

De dårlige cirkler/perioder..

Jeg blev jo hårdt ramt af en lungebetændelse i Januar. Det kørte ellers lige SÅ godt med både træning og kost, og tjuhej!
Men ja, så var der jo ikke andet at gøre end at acceptere det og så bare have det møg skidt.

Jeg havde ikke overskud til fokusere på kosten, da jeg var drænet for energi og nogle dage kunne jeg slet ikke spise, og andre dage kunne jeg kun spise hvad jeg havde lyst til. Så jeg valgte altså at trække strikket også bare fokusere på at få det godt. Det betød os at mit dans som ENDELIG startede op igen, måtte vente til jeg blev frisk.

Det der så bare var i det, er at jeg egentlig først nu føler mig ovenpå igen, efter 3 uger. Min læge fortalte mig at det kunne tage 3-4 uger at komme oven på igen efter sådan en omgang, og det må man jo så sige det gjorde med mig. I de 3 uger har jeg været SÅ træt og smadret. Jeg har kun kunne overskue at ligge på sofaen, og de gange jeg så har været ude har det været sjovt, indtil jeg så kom hjem igen og bare var træt i flere dage efter.

Men det der har været svært var jeg kom ind i den den dårlige cirkel, nogle af jer kender det måske? Man kører bare rundt i ring med dårlig kost og ingen træning, og den ring er simpelthen bare SÅ svær at komme ud af.

Men ud skal jeg, og hvordan gør jeg så det?
Jo for mig er det simpelthen bare at bryde ud af cirklen og så bare holde fast og prøve at undgå at blive suget tilbage i  cirklen.

Det er nemmere sagt end gjort, men det er det der skal til. Jeg må synes de første par dage er hårde, men jeg ved at SÅ bliver det lettere.

Jeg kan mærke på kroppen af den har brug for “rigtig mad” altså mad der giver mig energi og er godt for min krop. Jeg har nemlig længe været oppustet og følt mig utilpas i min krop. Derfor må jeg nu bare holde fast og komme ind i de gode rytmer igen! Ligeledes er det, det jeg prøver at fokusere på. At der skal være balance i min krop og at jeg skal føle mig ovenpå. Så nu er der lavet madplan og handlet ind, så vi ikke falder i derhjemme.

Jeg trænede i går og kom afsted (det var dejligt at være afsted) og har ligeledes planlagt 3 x træning indtil videre i denne uge. Det eneste der så bare er ærgerligt er at mit dansehold holder vinterferie, så jeg skal vente til NÆSTE uge med dans! Typisk altså… Havde lige glædet mig!

Men nu til jer, hvad gør i for at bryde ud af disse cirkler, dårlige perioder eller hvad vi nu skal kalde dem? Hvordan håndtere i det?  Måske det kan give inspiration til nogle andre, der er i en dårlig periode nu..

16586913_1827751777437709_3735288067137469330_o

 

1 kommentar

  • For mig handler det rigtig meget om at finde ud af, hvorfor jeg har brug for al den usunde mad, og hvorfor jeg har så svært ved at give slip på det.. Når jeg arbejder med selve grunden til dette, oplever jeg at det er langt lettere for mig at leve sundt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#1 - Nemme retter // wok m. oksekød