En snak om depression, angst og stress!

Burde vi ikke støtte op om hinanden, i stedet for at hive hinanden ned?

Jeg er blevet svinet til en del gange på bloggen og mine sociale medier, og nu har jeg heldigvis lært at vende den anden kind til.
Men det der alligevel slår mig er at de fleste gange er at de er kvinder/piger der har et behov for at svine mig til eller tale ned til mig.

Og når jeg kigger rundt på andre profiler,  ser jeg også at det oftest er kvinder/piger der skriver grimme ting eller tagger sine veninder og skriver: ” se lige hvor grim hun er” eller lignede og der er sgu ikke ok! 

Jeg sidder virkelig med sådan en følelse af vi kvinder sgu burde støtte hinanden, stå sammen og hive hinanden op. Ikke det modsatte, for hvad filan får vi ud af det?

Jovist, jeg har da også nogle piger/kvinder jeg synes er for meget, eller fremstår på en måde jeg ikke forstår. Men jeg kunne aldrig finde på at fortælle det til vedkommende, for hvad ville jeg få ud af det?  Ikke noget som helst.

Jeg synes det er så dårlig stil at piger/kvinder er så stride mod hinanden. Og det er sgu ikke kun i min alder, det er fandeme alle aldre. Vi burde virkelig holde sammen og støtte op om hinanden, løfte hinanden op!

Jeg vil derfor selv prøve at blive bedre til at give andre piger/kvinder komplimenter, for jeg ved selv hvor glad jeg bliver for det når jeg får nogle. Det kan redde en dårlig dag  og det kan løfte mig helt vildt.

Jeg vil derfor nu fokusere på at blive bedre til at give komplimenter, både på de sociale medier og i virkeligheden, ligeså vel til veninder som til fremmede. Og jeg vil mægtig gerne opfordre jer til at gøre det samme – tænk hvor dejligt det kunne være at vi alle blev bedre til at være gode mod hinanden?

Derudover vil jeg bede jer der har tendens til disse ting, hvis i overhovedet læser med til at tænke over det, næste gang i har lyst til at smide en grim kommentarer afsted. Tænk virkelig hvad får jeg ud af at fortælle hende hun er grim eller hun opdager sit barn forkert eller er en dårlig mor. ELLER hvad i nu ellers kunne finde på at skrive. Tænk nu virkelig over det inden i trykker send, for får du virkelig noget ud af at såre et menneske? Det håber jeg virkelig ikke for dig, for så har du altså et seriøst problem.

Men altså, jeg vil gerne være med til at hive jer lækre piger/kvinder op og støtte jer – for vi skal stå sammen og sammen kan vi stå stærkt!

Vil du være med ? <3

14650462_1775067766039444_3601250809349957411_n

5 kommentarer

 • Jeg kan kun være enig. Jeg har en regel på nettet (og især Youtube også), at jeg kun må skrive positive kommentarer på folks videoer/blogindlæg. For der er utroligt meget had overalt, og du har helt ret, vi får intet ud af at hive hinanden ned. Det er et eller andet sted også vildt arrogant at mene, at ens holdning er så meget værd, at man kan skrive, nøjagtigt hvad man vil på andres indhold. Så fordi du (ikke dig, men en person generelt) har en holdning om en kvindes udseende betyder det, den holdning er mere værd end hendes egen holdning? Som om din holdning betyder så meget, at hun vil lave om på det, du ikke kan lide? Dét er godt nok arrogance!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hej mette

  første gang jeg kommenterer på din blog og jeg vil gerne lægge ud med en positiv omgang ros her: elsker dette indlæg, elsker din smukke hvide kjole og så synes jeg dine nuancer i håret der flyder ud i forsk, farver ser suoer godt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg har lige været til et foredrag med Lola Jensen om hvor vigtigt det er man opdrager sine børn til at opføre sig ordentligt og vide hvordan man behandler andre mennesker osv. Så egentlig burde det bare give dig ekstra selvtillid at vide at du er blevet så godt opdraget hjemmefra at du aldrig kunne finde på at behandle andre mennesker sådan. De kan da umuligt have nogle gode forældre eller en god barndom, hvis de er vokset op med det er okay at svine hinanden sådan til. Ikke at kunne føle empati eller overhovedet at tænke ud over sin egen næsetip og have respekt for andre. De har jo hørt det er okay at tale grimt til andre og måske vokset op med det selv. Synd for dem og lidt for os vi skal tækkes med dem🙈 Men når du en dag får børn ved jeg du vil gøre alt for at de bliver nogle gode næstekærlige mennesker i denne verden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En snak om depression, angst og stress!