Madplan - uge 43

Blomkålsret

Vi har lavet en ny og lækker ret herhjemme. Den minder lidt om dem du kan få på kinesiske restauranter med ris, men den her er bare sundere ;)

2015-10-19 18.51.13

Det skal du bruge:
2 små blomkålshoveder
3 gulerødder skåret i skiver
Frosne ærter
3 fed hvidløg (presset igennem en hvidløgspresser)
2 spsk sesam olie
300 gram kød (gris, ko, kylling – du bestemmer selv. Vi brugte grisekød i tern)
4 æg
Hvidløgspeber
Salt
3-4 spsk Soya

Sådan gør du:

Riv først blomkål, så det bliver på størrelse med ris. Evt. kan du bruge en blender eller foodprocessor, alt efter hvad du synes der er nemmest :)

Varm derefter sesamolien op ved høj varme, tilsæt derefter hvidløg og steg det lidt tid. Tilsæt derefter kødet, og steg det til det næsten er færdigt. Put derefter gulerødderne, ærterne samt blomkålen i, og bland det rundt – de skal bare varmes igennem.

Skub derefter alle ingredienserne ud til siden, så der dannes en cirkel i midten. Hæld så 4 piskede æg ned i “hullet” og lad det stå i 30-60 sekunder indtil det begynder at samle sig så man kan røre det ud ligesom røræg/Scramled eggs .

Derefter blandes det hele sammen så æggene fordeles rundt i det andet.  Krydr med salt og hvidløgspeber (evt. alm peber)  og dernæst tilsæt soya og bland det hele godt sammen i wok’en/gryden.

Smag til og se om du evt. vil have mere soya eller krydderi.

Velbekommen :)

#Mettesopskrifter

2015-10-19 18.51.512015-10-19 18.51.26

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan - uge 43