Ole Henriksen - en inspiration!

Blomkålspølsehorn

Jeg har leget lidt i køkkenet i dag, og jeg besluttede mig for at lave en sundere udgave af pølsehorn! :)

Jeg vil være ærlig og sige at de ikke smager som almindelige pølsehorn, men de er et godt alternativ når man gerne vil tabe sig og spise lækkert :)

11330997_10205146448873967_1904546548_o

Og flere har spurgt efter opskriften – så her er den :)

Det skal du bruge – (10 stk):

1/2 blomkålshoved
10 kyllingepølser
4 æg
3 spsk skyr
2,5 spsk Fiber husk
1,5 dl Mandel mel
1/2 dl Sesamfrø
1/2 dl Hørfrø
1 håndfuld revet ost
2 tsk bagepulver
1 tsk salt

Sådan gør du:

Tænd oven på 200 grader, så den er klar til start når du er færdig :)

Blend først blomkålshovedet fint – jeg brugte en stavblender til at få det smuldret. Evt. kan det rives, det tager bare lidt (lang) tid ;)

Put derefter alle ingredienserne op i en skål, med undtagelse af pølserne selvfølgelig. Og ælt det hele godt sammen med hånden så det får en klistret masse.

Lad det derefter stå og trække i 15 minutter, så frøene kan suge noget af væsken fra blomkålen.

Tag derefter en klat dej op i håndfladen og gør den flad, og rul den derefter rundt om pølsen. Det vil klistre meget, men forsøg så vidt muligt at få den rullet rundt om pølsen :)

Lig dem derefter på bagepladen og pynt evt. hørfrø og sesam oven på :)

De skal have cirka 20 minutter i ovnen :)

Velbekommen <3…

2015-05-20 15.11.32 2015-05-20 15.11.37

Indlægget indeholder affiliate links..

1 kommentar

  • Rup

    Et tips til dig kan være at bruge enten en sushimåtte eller et stykke bagepapir. Smør en plade ud af dejen. Læg pølsen i og rul blomkålsdejen rundt om pølsen. Det giver nogle rigtig fine horn

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ole Henriksen - en inspiration!