Farsruller

Bloggens 5 mest populære indlæg..

Nu har min kære lille blog jo snart eksisteret i 2,5 år – og det er noget af en rejse jeg har været på under den periode! :)

Jeg er blevet en ny Mette, og jeg er lige ny i gang med at blive en bedre, stærkere og gladere Mette. Jeg kæmper hverdag – men jeg giver ikke op! :)

Men i den periode har der jo også været en del indlæg – så nu vil jeg dele bloggens 5 mest populære indlæg, det er nemlig en sjov blanding synes jeg :D

Her kommer top 5 over bloggens mest læste indlæg:

NUMMER 1:

Opskriften på min nye livret – nemlig blomkålsburgeren :D

Det kan jeg egentlig godt forstå – den er nemlig super lækker! Det kan være jeg snart skal lave den igen :)
Men det er bloggens mest læste indlæg, og jeg har også kun hørt ros fra folk – så bestemt et forsøg værd hvis du vil have en sund burger :)

2015-01-25193712_zpse4168dbc

NUMMER 2:

Endnu en opskrift – nemlig sund “spaghetti” carbonara

Ja, den kan jeg sgu os godt forstå! Når man er i gang med et vægttab er det med at finde sundere alternativer som næsten minder om den “ægte vare! og det gør denne ret, så den kan jeg også varmt anbefale! :)

2015-05-04 18.32.53

NUMMER 3:

Et indlæg handlede om en ny frisk start…

Ja endnu en ny frisk start, dem har der været et par stykker af. Men det er ikke en nem kamp når man har har en depression. Jeg har ikke været godt til at lytte til min krop og respektere hvad den egentlig har kæmpet imod. Det var jeg ikke klar over i november 2014, men det er jeg nu. Jeg ved at man ikke kan det hele når man har en depression og er på antidepressiv, men det vidste jeg ikke dengang, og det var med til at gøre min kamp længere..

NUMMER 4:

Når føleserne overvælder en…

Det her indlæg er jeg rigtig stolt over – der åbnede jeg for første gang op omkring nogle af de tanker og følelser jeg sloges med under min depression, og her blev det hele bare for meget midt op i træningscenteret. De overmandende mig fuldstændig, så jeg pludselig stod og tudede midt i mit træningscenter..

Den gang vidste jeg ikke hvorfor jeg reagerede så kraftigt.. Men det ved jeg nu, jeg lærer hverdag :) <3

10965483_10204466805243301_150671596_n

NUMMER 5:

Et indlæg om modgang..

Jeg var lige kommet hjem fra den dejligeste ferie til Thailand, og dagen efter blev jeg fyret fra mit arbejde grundet organisationændringer.. Det fortæller jeg godt nok ikke i indlægget, men det var grunden.

Det slog mig fuldkommen omkuld, og der reflekterede jeg over alt det modgang jeg havde i 2014. Det var et personligt indlæg – og det gjorde ondt – men jeg havde brug for at dele mine tanker <3


Det var bloggens top 5 – men nu jeg nysgerrig, har i et ynglings indlæg fra mig ? :)

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farsruller