Modgang..

Bloggen får besøg #1

Fremover vil jeg ind i mellem her på bloggen lade en person overtage et indlæg, så de kan skrive om lige præcis hvad de vil. Det har jeg gjort for, i som læser kan få lidt ny inspiration, samt at jeg også synes det er fedt med gæstebloggere :)

Hvis du kunne være interesseret i at være gæsteblogger her på min blog, så skriv mig en mail, så finder vi ud af det. Meningen med det her er nemlig at det kan være inspiration i alle forskellige former :)

Så frem over vil det her være et fast indslag på bloggen, og jeg vil finde forskellige personer som inspirere mig til at skrive et indlæg herinde :)

Håber i kan lide det :)

_______________

Den første der gæster bloggen er Helene, jeg har længe fulgt Helene på instagram, hvor hun laver sundere alternativer til kager, hun har f.eks. lavet en sundere kaj kage! Det synes jeg er sejt! :)

Så tag god i mod Helene, som også har en lækker opskrift til jer ;)

10384036_1534680020106953_6081771037502630330_n

Hvem er jeg?
Mit navn er Helene Sprogøe. Jeg bor i Odder sammen med min kæreste og 4 katte. Før hen brugte jeg rigtig meget tid i det lokale fitness center, men lige nu har jeg for meget at se til, så får ikke trænet meget.

Men jeg elsker at lave sundere alternativer til usunde sager. Elsker at bage og eksperimenter i køkkenet:-) Mange af mine opskrifter kan i finde på min facebook side https://www.facebook.com/helenesundekoekken?ref=hl eller følg mig på instagram under helenes_sunde_køkken ;-)
Har også lige lavet en e-bog som i kan købe ved mig ;-)

Hvor kommer min interesse fra?
Jeg blev færdig udlært ernæringsassistent i sommers 2012;-) Jeg elsker at bruge min fantasi i køkkenet. Lige for tiden arbejder jeg i forskellige kantiner som vikar, jeg står over for virkelig mange fristelser hver dag. Derfor tænkte jeg en dag at man burde kunne lave nogen sundere alternativer til de forskellig usunde sager.

Hvad ville jeg med det her?
Jeg har en passion for at jeg gerne ville hjælpe folk med en sød tand som stadig gerne ville leve sundt.
Så snart jeg selv sidder med usund kage/slik, får jeg det lidt dårligt med mig selv. Men så snart det er noget jeg selv har lavet, og det er lavet på sunde råvare, så har jeg det meget bedre.

Ynglings ingrediens:
Jeg bruger rigtig mange dadler i mine opskrifter, ved godt de indeholder en masse frugtsukker og kulhydrater, men men men de er da bedre at spise, end trøfler og kage ;-) Dadler kan man lave en masse lækkert med. F.eks. træstammer, trøfler, kager og studenterbrød, uden at tilsætte raffineret sukker.

Sundhed: 
Sundhed for mig er simpelthen er at holde kroppen sunde, med KULHYDRATER, proteiner, fedt, mineraler og vitaminer. Stop med at være kulhydrat forskrækket, din krop har brug for dem. Spis dem med måde.
Holder også kroppen sund med det motion jeg nu har tid til :-)

Til allersidst ville jeg gerne dele en af mine opskrifter med jer ;-) Sundere alternativer til træstammer. Fyldet er lavet på dadler.

10410611_1461122744129348_4845396114134734133_n

Til træstammerne har jeg brugt:
8 stk.

18 friske dadler
1 scoop chokolade proteinpulver
1 dl kokosmel
1 dl havregryn
2 spsk kakao
2 tsk peanutbutter
2 spsk vand
1 tsk ROM aroma

– Det hele blendes sammen i en foodprocessor eller med en stavblender.
– Pak trøffeldejen ind i husfilm og læg det på køl, men du laver marcipanen.

Marcipanen.
100 gram smuttet mandler
2-3 spsk sukrin melis (kommer an på hvor sød du ville have det)
3 spsk past. æggehvide

– Blend først mandlerne til fint mel i en foodprocessoer Derefter tilsætter du de andre ingredienser, og blender til det samler sig til marcipan.
– Rul marcipanen ud, men søger for at have vendt det godt i sukrin melis, ellers er det umuligt. Du bestemmer selv hvor store de skal være. Jeg fik 5 ud af portionen + lidt romkugler.
– Form trøffeldejen til små pølser og rul dem ind i marcipanen.
– Læg træstammerne i fryseren og smelt 50 g mørk chokolade Ove vandbad.
– Når træstammerne er godt kolde dypper du hver ende i chokoladen.
– Sæt træstammerne på frost igen og lad chokolade størkne.
– Når chokoladen er størknet, kan du sætte dem på køl i en time, så de lige kan stå og sætte sig.
– Derefter er de klar til servering til gæster eller dig selv
– Velbekomme<3

 

________

Det var første indlæg på Bloggen får besøg, hvis du kunne tænke dig at gæste bloggen, så skriv mig en mail på getfitinspiration@live.dk – så tager vi en snak om det ;)

GOD WEEKEND! :-*

2 kommentarer

  • christina

    Dette har ikke noget med indlægget at gøre, men jeg vil høre hvor du har købt den fine Hummel trøje med de sorte ærmer?
    Den klæder dig vildt godt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modgang..