5. uge af løbeprogram

Bedre end at vælge det virkelige usunde!

Jeg tror ikke jeg er den eneste der er glad for søde sager, chips og fast food – men som udemærket også godt ved at det ikke er godt for mig eller kroppen.

Nogle gange falder man i og det er ok, men jeg prøver også at finde bedre alternativer at spise når jeg får lyst til de ting, og det hjælper mig faktisk hver gang jeg gør det, så nu tænkte jeg at jeg ville dele mine tips med jer :)


CHIPS

Sour Cream and Onion chips – fuuuuck jeg elsker dem. De smager SÅ godt. Men er virkelig virkelig ikke sunde. Men jeg har fundet disse fra EASIS. Hvis du spiser en hel pose så får du cirka kun 200 kalorier og ja jeg skriver kun, i forhold til det der er i en almindelig chips pose. Derudover er de fyldt med fibre og de mætter. Så hvis du når igennem hele posen har du virkelig ikke lyst til chips mere, fordi du er godt mæt og tænk, så har du kun fået 200 kalorier :)
800300-chips_sourcream
De har desuden også andre smage – dem finder du her. De kan lige ledes også købes i de fleste supermarkeder.

 

BURGER

Jeg har nævnt den mange gange før, og den er også en af de mest læste indlæg på bloggen. Men blomkålsbruger. Den er virkelig et hit.

2015-01-25193712_zpse4168dbc

Du finder opskriften lige her :)

 

SLIK

Jeg ved ikke hvorfor – men vandmelon hjælper mig virkelig på min trang til slik og så kommer vi jo ikke uden om at vandmelon smager fantastisk også indeholder den kun 34 kalorier pr. 100 gram – så man kan spise pænt meget vandmelon :D

colourbox4598052

PASTA

Igen, en af bloggens mest læste – men det smager virkelig også godt og når man som mig elsker pasta er denne et mega HIT.

Grønssags carbonara – du finder opskriften her.

2015-05-04-18.33.01

JORDBÆR MED FLØDE

En af sommerens helt store favoritter, hvor fløde er den store synder! Men for et par år siden fik jeg tippet om at skifte fløde ud med vaniljecreme og siden da har jeg ikke spist fløde. Jeg synes faktisk jordbær med vanilje creme smager bedre :)

desserter_vaniljecreme

Har du nogle gode tip du vil dele ud af ? :)

1 kommentar

 • Beyond your college bookstore, you’ll find a amount of companies that sell Quick – Books to get
  a discount. While I was looking over the laptops offers, I’ve discovered Apple’s, Samsung’s and Asus’s tablets, which
  evoked my interest. Laptops for college student You should fix the receiver inside laptops and install the GPS software (this may require a technician).

  But, the laptops of HP brands are very known for
  the advanced features, full coverage, speed, flexibility and lots of more features.
  It can be very hard to find a great deal on a new HP laptop, along with worry, there ‘s still hope.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5. uge af løbeprogram