Brok, brok, brok

Anmeldelse: Garmin Vivofit

Som jeg fortalte for et par uger siden havde jeg jo fået fornøjelsen af at teste Garmin Vivofit, som jeg havde fået tilsendt fra coolstuff.dk  :)

Men hvad er det så ?

Jo når folk har spurgt mig, har jeg sagt det er en moderne skridttæller – fordi den sidder om håndleddet om måler hvor  mange skridt du går i løbet af en dag!

Garmin Vivofit træningsarmbånd følger dig døgnet rundt og giver dig netop det nødvendige spark. Du har armbåndet om håndleddet, og snart ved du bland andet, hvor mange skridt du plejer at tage på en dag. Armbåndet sætter så automatisk et mål, der ligger lidt højere, for at motivere dig til at gå længere, og i takt med at dit aktivitetsniveau bliver højere, øges målene naturligvis også.

På den måde sparkes du let og forsigtigt ind i en mere aktiv livsstil.

Og hvis du har stillesiddende arbejde, hjælper Garmin Vivofit dig også. Når du har siddet stille så længe, at de fedtforbrændende enzymer i kroppen bliver alt for inaktive, så advarer dit træningsarmbånd dig med en kraftig rød streg. Gå en tur på et par minutter. Så bliver Garmin Vivofit glad igen ? og det bliver du forresten også selv.

Det kan du se et eksempel på her:

10501513_10202911511561931_588957156_n

Noget af det der virkelig chokerede mig, er hvor lidt jeg går i løbet af en dag! Jeg har jo kontorarbejde, og da jeg kom hjem efter en dag havde jeg gået 3500 skridt. Så er der fandeme langt til de 10.000. Dog tæller den ikke cykling med, det er udelukkende skridt, men alligevel?! 3500 skridt kl. 16.00 – det ikke meget!

Det har været rigtig sjovt at se hvor meget man egentlig går, og jeg kunne sagtens finde på at bruge det til hverdag – dog for at kunne bruge sin puls funktion, skal man have et pulsbælte, og det giver jeg trods alt ikke gå med hverdag.

Men de funktioner uret har er: skridt, kalorier, tid, dato og mål altså hvor meget du skal gå i løbet af dagen. Det finder den ud af fordi man opretter en bruger på Garmin Connect som er en app du kan få til din mobil telefon, hvor man indtaster en masse oplysninger om sig selv, og på den måde udregner den kalorieforbrændning samt mål.  I denne app kan du også konkurrere mod andre og det synes jeg en sjov faktor.

Men er der så ikke nogle ulemper?

Jo, jeg har oplevet at uret fryser og ikke tæller mine skridt, når jeg går rundt. Derudover tæller den ikke når man cykler eller træner, så det er rent skridt den måler og det er lidt ærgerligt synes jeg.
Den skulle også kunne måle din søvn og bevægelser igennem natten, dette har jeg ikke kunne få til at virke – så det er desværre rigtig ærgerligt.
Det er samtidig også rigtig svært at få installeret, og når man er teknik spasser som mig, så har det været en kamp op af bakke. Men da det virkede , var det ret ligetil :)

Men alt i alt synes jeg det er et rigtig sjovt ur, som virkelig kan hjælpe en med at komme i gang med en mere aktiv livsstil :)

Uret koster 999,- og kan købes på coolstuff.dk – direkte link til Vivofit er HER

Jeg har igennem myfitlife.dk også fået mulighed for at teste et fitbit armbånd, som er nogenlunde det samme som dette, så det glæder jeg mig til at prøve! :)

Indlægget er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brok, brok, brok