Vinderne af min giveaway

Anmeldelse af protein pulver fra Fitnessguru

Jeg var så heldig at få sendt en lækker pakke som indeholdt en masse lækre sager fra Fitnessguru, jeg benytter jo proteinpulver efter min træning og derfor er jeg altid frisk på at prøve nye smage og ting :)
 photo 2014-09-25130731_zpsa1a4792e.jpg

Jeg fik tilsendt Strawberry White Chocolate og Vanilla White Chocolate – mums!

Jeg har før smagt protein pulver jeg følte jeg næsten ikke kunne drikke pga. det var for tykt, men jeg er derimod HELT vild med protein pulveret fra Fitnessguru. Det smager lækkert, og jeg er især helt vild med Vaniljen… :)

Men jeg har ikke kun brugt til mine shakes efter træning – jeg har også blandet min yoghurt op med lidt protein pulver.

Derudover kan du bruge proteinpulver til at bage med, f.eks. har mig og min kæreste tidligere brugt det i vores hjemmelavet musli, men du kan også bruge det til muffins og ligeledes! Så en sund snack til farten eller som mellemmåltid – du kan blandt andet bruge denne her opskrift .

Men du kan få en masse forskellige smagsvarianter inde hos Fitnessguru, de har noget til enhver smag. Min kæreste er også helt vild de forskellige smag og muligheder man har! :)

Jeg er pt. igang med at teste One heat pillerne, og kan derfor ikke give en anmeldelse af dem endnu.
Men en ting er sikkert, Fitnessguru har en masse spændende produkter til en hver smag, så benytter du dig af proteinpulver, så vil jeg bestemt anbefale dig at kigge forbi deres hjemmeside.

Hvilket produkter benytter i jer af og kan anbefale? :)

Indlægget er sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af min giveaway