Rigtig glædelig jul <3

2017, året der gik – Part 1

Nu er vi jo ved af runde 2017 af og gøre os klar til at springe ind i 2018. Jeg har sat mig nogen mål for 2018 og glæder mig virkelig til at tage hul på det nye år, for jeg tænker virkelig at 2018 må være MIT år.

2017 har været et turbulent år for mig, ingen tvivl om det, men også et fantastisk år hvor jeg fandt mig selv igen. Så jeg glæder mig til at se hvad 2018 har planlagt for mig :)

Men lad os kigge tilbage på de første 6 måneder af 2017, og se hvad jeg har skrevet om på bloggen.

Januar:

Jeg startede året ud med at skrive lidt om mit nytårsforsæt og at den skulle have gas nu med vægttabet. Mit mål var som sagt at jeg skulle tabe min. 10 kg inden d. 31. december 2017. Det er opnået, vægten svinger lidt med hvor meget det egentlig er. Men det vigtigste er at jeg gjorde det!  Men, jeg blev dog også ramt af en lungebetændelse, der gjorde jeg var skidt i 4 uger. Det var ikke så fedt.

Derudover skrev jeg om min holdning til nytårsforsæt, som jeg stadigvæk står indenfor :)

Februar:

Jeg snakkede om fatshaming på bloggen og om at behandle hinanden ordentligt. Et emne der stadig står mig meget nært og som jeg stadigvæk kæmper for – TAL SÅ PÆNT TIL HINANDEN. Det kommer os til syne i dette indlæg omkring en grim kommentar jeg fik om jeg var en dårlig undskyldning. Jeg finder mig ikke i hvad som helst ;)

Derudover snakkede jeg om de perfekte opstillede billeder på de sociale medier, med et budskab om at man er god nok som man er.

Jeg åbnede samtidig også op for min glæde ved dansen og hvad det egentlig gjorde for mig.

Marts:

Jeg tog en beslutning om at drosle ned for vægttabet på bloggen. Det blev simpelthen for meget med e konstant ubevidst pres jeg  følte jeg have, fordi jeg også skulle skrive om det herinde. Samtidig med alt det der foregik i hjemmet jeg ikke snakkede om, hvilket også åbnede lidt op for i dette indlæg uden at sige det højt.

Så skrev jeg lidt om hvordan jeg får motivationen til mit vægttab


April:

Jeg tog en beslutning om at starte om med Kevin, min nye personlige træner. 
Det beslutning blev dog sat lidt på hold da jeg i starten af april gik fra min kæreste, og det gjorde det hele lidt svært.
April blev den måned hvor mit nye liv startede, og det var en kæmpe omvæltning.

Maj:

Jeg blev stille efter vores brud, for jeg var nødt til at sætte mig selv som mit primære fokus og lære mig selv at kende igen. Som jeg skrev i dette indlæg var jeg stille fordi jeg havde det godt.

Derudover udsprang dette indlæg grundet en kommentar jeg fik på instagram om at rigtige kvinder har former, og det er jeg altså ikke helt enig i ;)

Sidst i maj åbnede jeg op for det hele og fortalte mit stilheden skyldtes at jeg skulle finde mig selv.

Juni: 

Stilheden kom for alvor på bloggen i sommeren. Jeg udgav kun 2 indlæg i juni. Jeg havde simpelthen travlt med træning, tinder og dating.

Først gav jeg en lille update på hvad der var sket i mit liv siden jeg blev single :)
Så åbnede jeg lidt op for det hele omkring hvad jeg egentlig søgte og hvad jeg gerne ville.
Det var første del af 2017 – part 2 kommer snart ;)

 

26057786_10212435036644106_730085679_n

 

Ingen kommentarer endnu...

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig glædelig jul <3